Dozvoljeno prekoračenje u visini 2 plate na 2 godine - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Dozvoljeno prekoračenje u visini 2 plate na 2 godine

U cilju konstantnog unapređenja usluga, Eurobank je za sve postojeće i nove klijente uvela dodatnu pogodnost u vidu dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu sa rokom trajanja od 2 godine. Eurobank je jedina banka u Srbiji koja svojim klijentima odobrava dozvoljeno prekoračenje u visini 2 mesečne plate ili penzije, a od sada i sa produženim rokom od 2 godine.

 „Dozvoljeno prekoračenje pruža sigurnost i finansijsku fleksibilnost klijentima kroz stalno raspoloživa dodatna sredstva na računu. Zahvaljujući tome, klijenti jednostavno mogu da prevaziđu planirane i neplanirane izdatke koji se javljaju tokom godine.  Dozvoljeno prekoračenje omogućava i maksimalnu kontrolu troškova jer se kamata plaća samo za iznos i dane kada je pozajmica korišćena. Dodatna prednost je i to što klijenti umesto svake godine, ugovor o prekoračenju produžavaju svake druge. Ova novina je je rezultat  obostranog  poverenja i želje da našim  klijentima maksimalno uštedimo vreme“, rekla je Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima.

Svi postojeći i budući vlasnici tekućeg računa u Eurobank mogu iskoristiti ovu pogodnost već nakon uplate prve zarade, a dodatna gotovina će se istog dana naći na računu klijenta.

Zahtev za dozvoljeno prekoračenje se može podneti u bilo kojoj od 80 ekspozitura Eurobank širom Srbije ili putem web sajta www.eurobank.rs.

Izvor: BIZLife

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE