Dr Dejan Žujović: Bio bih kandidat opozicije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dr Dejan Žujović: Bio bih kandidat opozicije

  Pristao bih da budem zajednički predsednički kandidat opozicije na izborima 2022.godine, ali bih imao veoma čvrste uslove, izjavio je za portal Nova.rs pulmolog Dejan Žujović i naglasio da njega „mama nije pravila za političara, ali da za dve godine može svašta da se nauči“.

  “Duboko verujem da imam to srce i taj mozak da mogu da se nametnem kao bolji izbor od Aleksandra Vučića”, rekao je Žujović, koji je pre nekoliko dana u Agenciji za privredne registre podneo zahtev za registraciju pokreta.

  On misli da „moramo samo neke sujete i neke sitne lične interese da stavimo sad po strani, jer smo trenutno duboko ugroženi kao država“. „Ako se ova priča nastavi još par godina, možemo samo da uzmemo gumicu i obrišemo granice ove zemlje. Mi kao država i duštvo nećemo postojati više“, upozorio je Žujović, za koga je šira javnost saznala poslednjih meseci, najčešće putem izjava i tekstova objavljenih na portalu Nova.rs.

  Upitan koliko daleko može da ode u izbornoj trci, on je odgovorio „do kraja“ i poručio da „uopšte ne razmišlja da li će biti drugi ili treći, već hoće da bude pobednik.

  Ako ovo društvo ne može da iznedri ništa bolje od Vučića, „onda stvarno treba da nestanemo kao dinosaurusi“, ukazao je Žujović i najavio da bi se, kao predsednik, držao svojih ustavnih ovlašćenja.

  Izvor: Nova.rs

  Foto: N1/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE