Drobnjak posetio selo koje je odlučilo da BOJKOTUJE IZBORE, a dan kasnije...

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Drobnjak posetio selo koje je odlučilo da BOJKOTUJE IZBORE, a dan kasnije…

  Meštane leskovačkog sela Kukolovce koji su najavili su da zbog ranije neispunjenih obećanja neće izaći na izbore 21. juna, posetili su gradonačelnik Leskovca i prvi čovek Puteva Srbije i najavili – neka obećanja biće ispunjena pre održavanja izbora. Samo dan kasnije, u selo je stigla mašina za ravnanje ulica.

  Zbog neispunjenih obećanja lokalnih vlasti u prethodne tri godine, pre svega nepostojanja asfalta do njihovog sela, meštani leskovačkog sela Kukulovce odlučili su složno da bojkotuju predstojeće izbore, kao i da ne dozvole njihovo održavanje.

  U jeku predizborne kampanje, a nakon pisanja o odluci meštana, ovo selo je u sredu posetio gradonačelnik Goran Cvetanović sa direktorom JP Putevi Srbije Zoranom Drobnjakom i obećao da će asfalt stići narednih dana, pre održavanja izbora.

  Problema u ovom selu je mnogo, od lošeg puta, preko nepostojanja ulične rasvete, do toga da kanalizacija nije uvedena u selu, a deca nemaju igralište za igru i razonodu.

  Rešavanje ovih problema meštanima je obećano 2017. godine, u vreme održavanja predsedničkih izbora, a kako je sve ostalo na obećanjima, odlučili su se za bojkot predstojećih.

  Nakon pisanja medija o njihovoj odluci da ne izađu na glasanje, u selo su došli Cvetanović i Drobnjak sa – novim obećanjima.

  Iako su lokalni putevi u nadležnosti lokalnih samouprava, na gradskom sajtu takođe nije objašnjeno u kojem svojstvu je Drobnjak bio tamo u jeku predizborne kampanje. Međutim, kako se može čuti na snimku koji je objavio Jugpress, upravo Drobnjak obećava asfaltiranje puta do sela.

  Ono što nije moglo za prethodne četiri godine, moći će u narednih nekoliko dana. Barem prema najnovijem obećanju Cvetanovića koji je sa Drobnjakom posetio selo Kukulovce i obećao asfaltiranje puta do sela, gorućeg problema meštana.

  U razgovoru sa meštanima Kukulovca, Drobnjak je tražio od njih da promene odluku i izađu na glasanje. “Svi da čiste kanale, da voda ide u kanal da ne upropasti put… Da se kosi trava… I sada da izađete na glasanje”, rekao je Drobnjak.

  U razgovor se uključio i gradonačelnik Cvetanović koji je obećao i uličnu rasvetu.

   

  Izvor: Južne vesti, JUGpress

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE