Državna firma godinama plaća direktoru profesorku engleskog

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Državna firma godinama plaća direktoru profesorku engleskog

  Direktor Direkcije za železnice godinama tokom radnog vremena uči engleski, a profesorkinu neto platu plaća firma, piše Kurir.

  Petar Odorović, direktor Direkcije za železnice, o trošku firme kojom rukovodi angažovao je ličnu profesorku engleskog jezika i za sedam godina, koliko njegovo školovanje traje, u ovu svrhu potrošio je više od 15.000 evra i to bez poreza i doprinosa na zaradu, saznaje Kurir.

  Odorović je za Kurir je potvrdio da uči engleski jezik o trošku firme, ali u tome ne vidi ništa sporno.

  “Da, imam profesorku engleskog jezika. Ne dolazi tri puta nedeljno nego kako kad, kad imam vremena. Pošto imam kontakte sa strancima, moje mišljenje je da treba da budem `fluent`, da predstavljam ovu zemlju kako treba.”

  Imam pravo na lično usavršavanje kao i svi moji zaposleni. I mojim službenicima su plaćeni različiti kursevi. Postoji stavka u budžetu za usavršavanje bilo koje vrste, a da li je engleski ili nešto drugo, nije važno, rekao je Odorović.

  Ipak, on negira da njegov kurs engleskog traje sedam godina. Ma kakvi sedam godina. Profesorka dolazi dugo, ali ne vodim evidenciju, ističe Odorović i dodaje da je profesorka angažovana preko nevladine organizacije čijeg imena nije mogao da se seti, upućujući na stručne službe u firmi da dostave precizne podatke o vremenu angažovanja profesorke i visini njene zarade.

  Precizni podaci o primanjima profesorke Đokić od Direkcije za železnice nisu dobijeni.

  Izvor: Kurir

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE