Pomoć taksistima: 500L za 57 EUR mesečno

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pomoć taksistima: 500L za 57 EUR mesečno

  U sklopu pomoći privredi za ublažavanje posledica koronavirusa. FCA Kragujevac je ponudio taksistima domaće vozilo “fijat 500L” za 57 evra mesečno.

  Ponuda da 500L, koji se proizvodi kod nas, postane taksi vozilo vrlo je logična. Taj automobil će za samo desetak evra više po mesečnoj rati ima i dve verzije – jednu na prirodni gas i drugu na metan.

  Obe donose ekološki čisto vozilo sa dva do tri puta manjom emisijom izduvnih gasova i motorima koji, bez obzira na pređene kilometre, imaju dvogodišnju garanciju. Može se kupiti i preko interneta.

  “Mogu zakazati prodajne sastanke sa našim osobljem putem našeg ‘heng aut’ poziva, mogu tako da prođu i čitave konfiguracije naših vozila i mogu da pošalju sliku i osnovne podatke o svom starom vozilu ukoliko žele da rade staro za novo”, objašnjava komercijalni direktor FCA Igor Ševo.

  Dostavni automobil se nudi bez naplate PDV, ima četiri sedišta i može se koristiti i kao putnički i teretni.

  “Radi se o modelu kubo treking sa mogućnošću odbijanja PDV. On bi u bogatom paketu opreme sa 1,3 dizel-motorom bio 11.950 evra bez PDV”, rekao je Ševo.

  Još se ne zna kada će fabrika u Kragujevcu proraditi, ali automobila na lageru ima dovoljno.
  U salonima se postupa po pravilima italijanskih infektologa, što znači da su prodavci i kupci zaštićeni, da nema kataloga ni drugih papira jer se preko toga prenosi zaraza. Sve se završava preko interneta.

  Izvor: RTS

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE