Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Držite svoj san i svoju viziju uvek ispred sebe

Iza nas je poslednji Business Café ove godine u Beogradu, a na temu Svojim putem do uspeha, sa Kristinom Ercegović i Marijom Radojčić koja je moderatorka Business Café događaja u Novom Sadu, govorili su Darko Vidić, zverko.rs; Žaklina Nedeljković, mobilnasestra.rs, dizajnerka Vesna Milošević, ELM Jewellry, i Krsto Radović, vlasnik Mandarina Cake Shop.

Žaklina Nedeljković, dobitnica priznanja Cvet uspeha za Ženu zmaja ove godine, poručila je  kako se sve dešava u moje vreme, a ne u svoje vreme, a na pitanje šta je uspeh za nju rekla je da to zavisi od perioda života u kojem se nalazimo.Kao izazov je istakla je nelojalnu konkurenciju.

Krsto Radović se školovao i radio u inostranstvu i imao je dobrih prilika da tamo ostane, no na pitanje zašto posluje u Srbiji odgovor je bio jer mu je srce ostalo ovde i da je samo sledio intuiciju uvek. Kao ključ uspeha smatra da treba da imamo san i viziju uvek ispred sebe. Naglasio je da mu je najvažnije da kad pogleda u ogledalo da tamo vidi nekoga ko bi želeo da postane.

Istakao je važnost saradnje s najboljima i kako mu je izazov radna etika odnosno nedostatak iste u odnosu na iskustva u inostranstvu. Sve prisutne je oduševio poklonom – svojim svežim ukusnim lepo dizajniranim kolačima.

Darko Vidić, borac, kako kaže za sebe, da Srbija uđe u 21. vek savetovao je malim preduzetnicima da budu prisutni na Facebooku, Instagramu i Twitteru, objasnio u tri jednostavne rečenice šta je content marketing, te je zaključio da nažalost Srbija ne može da ima neki Google jer bi takva firma morala da ima 100 uposlenih da rešava svu administraciju budući da se nekad čini da su zakoni i mentalitet u 16 veku.

Vesna Milošević je na kraju uz pokazivanje nakita s kojim je bila i na New York Fashion weeku govorila o tome kako je umetnica ali sa smislom za biznis, a svi su se složili da su svi preduzetnici i umetnici jer stvaraju nešto ni iz čega.

Gosti koji su podelili svoju preduzetničku priču oduševljeno su posle komentarisali na društvenim mrežama poznatu Business cafe atmosferu i energiju, a mnogi gosti iz publike i za vreme eventa budući je po prvi puta bio aktivan i twitter wall #inbusinesscafe

Idući Business café u Srbiji je gostovanje u Čačku 5. decembra i redovan Business café u Novom Sadu 15. decembra. Susreti u Beogradu nastavljaju se krajem januara, a u međuvremenu Business café je gotovo svaki dan u nekom od gradova 6 zemalja regiona.

Za više informacija posetite www.businesscafe.info

Izvor: BIZLife

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE