Elektronska enciklopedija znanja za decu uz podršku NIS-a - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Elektronska enciklopedija znanja za decu uz podršku NIS-a

  Kreativnost i zabava su ono što mlade pokreće na učenje. Tako je uz podršku kompanije NIS kreirana besplatna edukativna mobilna aplikacija „Znak pitanja“ koja svim korisnicima, a posebno najmlađima i deci sa smetnjama u razvoju, omogućava da na moderan način uče nove pojmove.

  Ova “digitalna enciklopedija” jedinstvena je i po tome što je napravljena na srpskom jeziku, moguće je koristiti bez povezivanja na internet, a najmlađi pomoću simbola i znakova upoznaju svet oko sebe, tako da je ova aplikacija pogodna za decu koja ne znaju da čitaju i pišu. „Znak pitanja“ poseduje i opciju „Child lock“ koja otežava detetu da izađe iz aplikacije i dođe do neprikladnih sadržaja u mobilnom uređaju.

  Kao kompanija koja se u svim segmentima poslovanja oslanja na inovacije i primenu savremenih tehnologija, NIS je podržao ovaj projekat u cilju širenja digitalne pismenosti kod najmlađih kao i popularizaciji nauke i naučne pismenosti u Srbiji.

  U okviru svog korporativnog slogana “Budućnost na delu” kompanija podržava društveno odgovorne projekte u čiju realizaciju je uloženo 32 miliona evra.

  Aplikacija je dostupna za Android i IOS operativne sisteme i može se preuzeti putem linkova: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.roist za Andriod, odnosno https://itunes.apple.com/us/app/znak-pitanja/id1360710528?mt=8 za IOS.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE