EPS poštuje mere, obezbeđeno dovoljno zaštitne opreme

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  EPS poštuje mere, obezbeđeno dovoljno zaštitne opreme

  Milorad Grčić, v. d. direktora „Elektroprivrede Srbije“ posetio je zaposlene u ogranku „Termoelektrane i kopovi Kostolac“ u okviru obilaska svih delova najvećeg energetskog sistema u državi. 

  U nizu poseta zaposlenima koji 24 sata dnevno rade u proizvodnji uglja, električne energije i snabdevanju građana i privrede, Grčić se na terenu uverio da i u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa ceo sistem EPS-a funkcioniše pouzdano i stabilno. 

  “I pre uvođenja vanrednog stanja EPS je preduzeo niz mera za sprečavanje širenja virusa. Smanjili smo mogućnost kontakta, a zaposleni koji su boravili u inostranstvu bili su u samoizolaciji. Obezbedili smo sva zaštitna sredstva za zaposlene koji su neophodni za rad sistema, kontrolišemo primenu mera i to je pokazalo dobre efekte”, rekao je Grčić.

  “EPS striktno sprovodi mere Vlade Srbije i predsednika Srbije i uveren sam da ćemo opravdati očekivanja da i u ovom teškom vremenu ostanemo najsigurniji energetski oslonac za građane i privredu”, naveo je on.  

  Grčić je zahvalio rudarima, inženjerima, monterima, dispečerima i ostalim zaposlenima u EPS-u jer svojim odgovornim radom obezbeđuju dovoljno električne energije za siguran rad bolnica, koje su najvažniji stub u borbi protiv virusa. 

  Izvor: BIZLife

  Foto: EPS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE