Er Srbija i Turkiš erlajnz postigli sporazum o uspostavljanju kod-šer letova između Beograda i Istanbula - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija i Turkiš erlajnz postigli sporazum o uspostavljanju kod-šer letova između Beograda i Istanbula

  Er Srbija, srpski nacionalni avio-prevoznik i Turkiš erlajnz, nacionalna avio-kompanija Turske, postigli su sporazum o proširenju poslovne saradnje kod-šer ugovorom, koji će biti potpisan u bliskoj budućnosti i pokrivati destinacije iz saobraćajnih mreža obe kompanije.

  Unapređenjem partnerstva, Er Srbija i Turkiš erlajnz moći će da dodaju sopstvenu oznaku za let (marketing kod) na letove drugog partnera na relaciji Beograd-Istanbul, od 15. avgusta.  Na osnovu ovog sporazuma, pored linije – Beograd-Istanbul, saradnja dveju kompanija biće proširena i na sledeće letove:

  Iz Beograda:                          Iz Istanbula

  Banja Luka                                  Ankara           Kajseri

  Tivat                                              Izmir              Konija

  Adana            Trabzon

  Antalija          Gazipaša

  Dalaman        Bodrum

  Gaziantep

  Zahvaljujući proširenom ugovoru o saradnji, putnici iz Beograda će na raspolaganju imati najbolju ponudu za putovanje u Istanbul, jedan od najvećih turističkih i saobraćajnih centara na svetu, a preko njega i za druge, dalje destinacije, dok će zajednički letovi takođe nuditi brze i dobre veze putnicima koji iz Istanbula putuju za Beograd i druge gradove.

  Veoma smo zadovoljni razvojem saradnje sa Turkiš erlajnzom kroz ovo kod-šer partnerstvo, koje će putnicima obe kompanije omogućiti veći izbor i fleksibilnost prilikom planiranja putovanja. Uvereni smo da će ovo inspirativno i strateški važno partnerstvo unaprediti međusobne ekonomske odnose dveju zemalja. Sa velikim zadovoljstvom iščekujemo putnike partnerske kompanije Turkiš erlajnz na našim letovima ka Beogradu i drugim gradovima koje obuhvata saobraćajna mreža Er Srbije, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

  Komplementarna struktura redova letenja oba avio-prevoznika i sporazum kojim se obezbeđuje njihova međusobna usklađenost omogućiće putnicima da uživaju u svim prednostima dobre povezanosti na matičnim aerodromima obe kompanije.

  Saobraćajna mreža Turkiš erlajnza, koja obuhvata više zemalja i inostranih destinacija od bilo koje druge avio-kompanije na svetu, trenutno opslužuje preko 300 putničkih i robnih destinacija u 127 zemalja.

  Od svog osnivanja 1927. godine, Er Srbija je lider u vazdušnom prevozu jugoistočne Evrope. Tokom 2019. godine, Er Srbija je uvela 23 nove destinacije širom Evrope i Afrike, koje opslužuje iz tri saobraćajna centra u Srbiji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE