Eurobank - vaš pouzdan partner za štednju

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Eurobank – vaš pouzdan partner za štednju

  Ukoliko ste u 2020. godinu ušli sa odlukom da stvorite ušteđevinu koja će vam pružati dodatnu sigurnost i stvorite čvrste temelje za budućnost, pouzdan partner na tom putu biće vam upravo Eurobank.

  Širok dijapazon modernih i inovativnih tipova štednje, kreiranih u skladu sa željama i potrebama klijenata, pružaju priliku da svako pronađe štedni model koji mu savršeno odgovara.

  Već više od deceniju i po, prilikom izbora mesta za štednju, građani Srbije biraju Eurobank. Tome prvenstveno doprinosi stabilnost banke koja uliva poverenje kako postojećim, tako i novim klijentima.

  Pored stabilnosti, značajnu ulogu u izboru Eurobank kao „partnera za štednju“ igra i ponuda. Zahvaljujući spremnosti da se menja i prilagođava potrebama različitih klijenata Eurobank je godinama unazad razvijala i nadograđivala svoje depozitne proizvode.

  Oročeni depozit sa isplatom celokupne kamate unapred, oročena štednja sa isplatom kamate po isteku roka oročenja, Euro step ili Euro unapred, u dinarima ili evrima, jedine su odluke koje ćete morati da donesete kada dođete u Eurobank. Za sve drugo tu su savetnici sa iskustvom spremni da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu u pronalaženju najboljeg Eurobank štednog paketa.

  Osnovne informacije o štednji pronađite na sajtu banke, posetite neku od 80 Eurobank ekspozitura širom Srbije ili pozovite besplatni korisnički servis EuroPHONE na broj: 0800 1111 44.

  Ko još nije počeo da štedi u Eurobanci, taj može da počne već danas!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE