Euromoney: CBS International i Cushman&Wakefield grupa najbolji na tržištu nekretnina

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Euromoney: CBS International i Cushman&Wakefield grupa najbolji na tržištu nekretnina

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International i njen globalni partner, Cushman&Wakefield grupa, i zvanično su potvrdili lidersku poziciju i prema izboru uglednog časopisa Euromoney, proglašeni su za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama.

  Kompanija CBS International trijumfalno je obeležila ovogodišnji izbor za najuspešnije u svom segmentu poslovanja, osvojivši prvo mesto u sve četiri kategorije: najbolja konsultantska kuća za nekretnine; najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina; najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina; najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina.

  Posebnu zanimljivost   predstavlja činjenica da je ovogodišnji pobednik na svetskom nivou, u istim kategorijama, grupacija Cushman&Wakefield, čiji je kompanija CBS International partner, te su tako internacionalni saradnici objedinili lokalnu i globalnu dominaciju i na najbolji mogući način krunisali saradnju.

  Ugledna međunarodna finansijska publikacija, časopis Euromoney, već 15. godinu zaredom organizuje glasanje u kojem čitaoci, predstavnici top menadžmenta svetskih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja, biraju najbolje konsultante, investitore i institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

  “Ponosan sam što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od malobrojnih timova gde čitav menadžment tim radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus – istakao je Dragan Radulović, regionalni direktor kompanije CBS International, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištu Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.”

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE