Milijarder se oglasio povodom "PRIČA" o njemu i koroni

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Milijarder se oglasio povodom “PRIČA” o njemu i koroni

  Milijarder Bil Gejts napokon se oglasio o teorijama zavera u kojima ga mesecima optužuju za razne teme u vezi koronavirusa.

  “Gotovo je teško poreći ove stvari jer su toliko glupe ili čudne da čak i ponavljanje daje verodostojnost”, rekao je Gejts na telefonskom pozivu najavljujući zalog Fondacije Bil & Melinda Gejts za globalni savez vakicna Gavi u iznosu od 1,6 milijardi dolara, prema Biznis Insajderu.

  Od početka globalne pandemije, Gejts je bio predmet urota koje su ga na neki ili drugi način lažno povezale s nastankom koronavirusa.

  Zapravo je anketa Yahoo News / YouGov u maju otkrila da 28% američkih odraslih osoba veruje u teoriju zavere koja sugeriše da je Gejts planirao da upotrebi potencijalnu vakcinu COVID-19 za implantaciju mikročipova koji bi služili za konotrolu i praćenje milijardi ljudi.

  Ništa drugačije nije ni na našim prostorima gde su, čini se, ove teorije pale na posebno plodno tlo.

  “Na neki način to je toliko bizarno da gotovo želite shvatiti kao nešto šaljivo, ali to zapravo nije šaljiva stvar”, rekao je Gejts, prenosi Biznis Insajder.

  “Dezinformacije bi nas u nekom trenutku mogle usporiti, ali ne bih rekao da nam to šteti u ovoj fazi.”

  Gejts je bio posebno citiran s obzirom na globalnu pandemiju i raznolike odgovore svetskih čelnika. Primera radi, u martu je Gejts kritikovao odgovor vlade SAD na pandemiju tvrdeći da “nismo delovali dovoljno brzo da bismo mogli izbeći zatvaranje.”

  Foondacija Bil & Melinda Gejts već je izdvojila više od 300 miliona dolara za pomoć u razvoju lečenja i vakcine protiv koronavirusa.

  Izvor: SEEbiz

  Foto: YouTube

  What's your reaction?

  Komentari

  • Ivica

   “Dezinformacije bi nas u nekom trenutku mogle usporiti, ali ne bih rekao da nam to šteti u ovoj fazi.” Sve je rekao. Glasine ga ne remete jer ima državnike u džepu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE