Evo zašto švedska ministarka podnosi ostavku

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo zašto švedska ministarka podnosi ostavku

  Aida Hadžialić, ministar obrazovanja u Vladi Švedske poreklom iz Foče, podnela je ostavku na tu funkciju, nakon što je policija uhvatila dok je vozila pod dejstvom alkohola.

  Ona je tu odluku saopštila na vanrednoj konferenciji za novinare u Stokholmu. Kako je navela, policija ju je kontrolisala na putu iz Kopenhagena u Malme.

  Tu noć, istakla je, popila je dve čašice vina, ali se ipak odlučila da sedne za volan. Nakon što je zaustavila policija, utvrđeno je da je imala 0,2 promila alkohola u krvi.

  Svesna sam da sam napravila ogromnu grešku. Očekujem da za ovakav nepromišljen postupak budem kažnjena i spremna sam se suočiti sa posledicama, kazala je Hadžialić.

  Aida Hadžialić rođena je 1987. godine, a u Švedsku je kao izbeglica iz BiH došla sa 5 godina. Diplomirala je pravo na univerzitetu u Lundu, a na funkciju ministra imenovana je 2014. godine, nakon što je prethodno obavljala funkciju zamenika gradonačelnika švedskog grada Halmstada.

  Izvor: Blic

  Foto: FB

  What's your reaction?

  Komentari

  • paor Sopček Đura

   Da li će ikada balkanski mediokriteti koji sede na visokim društvenim, odgovornim funkcijama, ikada u svojim životima shvatiti i naučiti šta je to ODGOVORNOST i KULTURA!? Iz godine u godinu, iz dana u dan slušamo ordinarne gluposti i nebuloze u njihovim izlaganjima a naše društvo i zemlja u celini, već 25 godina je NA DNU SEPTIČKE JAME !!!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE