Evo zbog čega je premijerka predložila Malog za ministra finansija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo zbog čega je premijerka predložila Malog za ministra finansija

  U Skupštini Srbije danas je počelo zasedanje na čijem dnevnom redu je predlog da Siniša Mali postane novi ministar finansija. Evo kakao je premijerka Ana Brnabić objasnila taj svoj predlog.

  Obećao je da će Beograd biti grad kranova – to je ispunio, pokazao da je timski igrač, da se ne plaši napornog rada, da se ne plaši kritike, i da se ne plaši teških odluka u interesu Beogradjana i gradjana. Njegovi uspesi i znanje su ono što verujem da je najbolje za kandidata za ministra finansija,  rekla je Brnabić.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Izbor "(nadri)doktora nauka" S. Malog, kao (baš)ekonomista sa 24 stana čak u Bugarskoj, ušteđevina na Kajmanskim ostrvima i čovek koji je nabavio najskuplju jelku, ozvučio fontanom i osvetlio Beograd, za ministra finansija očekuje se da plagira rad predhodnog odbeglog ministra. Ovom "rekonstrukcijom" Vlade ostaviće kozu da čuva kupus, baš smo ovce. Služimo samo da nas ΛV šiša. Iz tih razloga S. Mali je neprikosnoveni kandidat za ministra finansista, nesebično i bez čvrstih argumenata hvali ga premijer(ka).

  • Baki 55

   Dr Miggyy je sve rekao.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE