Fejsbuk počinje da naplaćuje članstvo u grupama

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Fejsbuk počinje da naplaćuje članstvo u grupama

  Popularna društvena mreža Fejsbuk najavila je početak pilot projekta u kojem će da  naplaćuje članstvo u Fejsbuk grupama, prenosi N1.

  Pilot projekat koji započinje danas, biće primenjen na nekoliko Fejsbuk grupa čiji će korisnici dobiti obaveštenje da za dalje učešće u grupi moraju platiti članarinu.

  Kao razlog promene svoje dosadašnje politike bazirane na besplatnoj usluzi, navode želju da pruže potporu administratorima grupa koji svojim trudom i svakodnevnim angažmanom doprinose kvalitetu i raznolikosti društva.

  “Podstaknuti upitima pojedinih admina Fejsbuk grupa, odlučili smo da je došlo vreme da im pružimo podršku kako bi svoj kvalitetan rad mogli da nastave u finansijski sigurnijem okruženju”, stoji u službenoj izjavi Fejsbuka.

  Prema javno dostupnim informacijama, mesečnu cenu korišćenja svojih platformi će određivati sami administratori, a one će se kretati u rasponu od 4,99 do 29,99 američkih dolara. Pretplata će moći da se izvrši na jednostavan način – uplatom traženog iznosa putem Fejsbuk aplikacije na iOS i Android telefonima.

  “Smatramo da će mera koja je preduzeta da se administratorima omogući zarada za njihov angažman održavanja grupa doprineti i razvoju digitalne zajednice”, navodi se u saopštenju.

  Izvor: N1

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE