Ferari u plusu, očekuje mlrd. EUR prihoda - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Ferari u plusu, očekuje mlrd. EUR prihoda

  Proizvođač automobila Ferari revidirao je ovogodišnje prihode pre kamata, poreza i amortizacija i oni bi trebalo da iznose između 1,075 i 1,125 milijardi evra.

  Nova očekivanja poklapaju se sa prognozom koja je projektovana u maju, kada je su predviđeni prihodi između 1,05 i 1,2 milijarde evra, prenosi Blumberg.

  Odluka proizvođača luksuznih automobila da prilagodi asortiman pokazuje da čak i većina najznačajnijih svetskih brendova oseća pritisak zbog pandemije koronavirusa.

  Kompanija Ferari, koju kontroliše investiciona kompanija porodice Anjeli, Ekor NV, uverena je da će u drugoj polovini godine, zahvaljujući snažnim narudžbinama, uspeti da nadomesti novac, i ona je, pored kompanije Tesla, jedna od retkih proizvođača automobila čije su akcije ove godine porasle.

  Italijanska kompanija, koja je zaposlenima davala plate u celosti tokom zatvaranja zbog krize sa koronavirusom, ostvarila je prodaju od 571 milion evra, u poređenju sa procenom od 574,4 miliona za drugi kvartal.

  Neto prihod je iznosio devet miliona evra, što je skoro četiri puta više od 2,3 miliona, koliko su predviđali analitičari.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE