FERRARI I FILIP MORIS I DALJE ZAJEDNO: 40 godina uspešne saradnje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  FERRARI I FILIP MORIS I DALJE ZAJEDNO: 40 godina uspešne saradnje

  Philip Morris International Inc. (PMI) i Scuderia Ferrari produžili su svoje partnerstvo do 2021. godine. Njihova uspešna saradnja traje više od 40 godina.

  Od danas, ovo partnerstvo fokusiraće se isključivo na unapređenje ideje sveta bez duvanskog dima – sveta u kom bi svi ljudi koji bi svakako nastavili da puše prešli sa najštetnijeg oblika konzumiranja nikotina – cigareta – na naučno potvrđeno bolje bezdimne alternative.

  Filip Moris želi da stvori globalnu svest o prilici koju nude inovacija, nauka i tehnologija radi postizanja sveta bez dima. „Zbog toga smo se obavezali da koristimo sve raspoložive resurse ‒ što obuhvata naše aktivnosti vezane za moto-sportove ‒ kako bismo dali ubrzanje ovoj revolucionarnoj promeni u korist pušača, javnog zdravlja i društva u celini. Duboko cenimo podršku kompanije Scuderia Ferrari u ovom poduhvatu“, rekao je André Calantzopoulos, generalni direktor kompanije PMI.

  Ferrari je viđen kao savršen partner za ovakav izazov iz razloga što svoj predvodnički duh, tehnologiju i inovacije koristi u neumornom stremljenju ka ambicioznim poduhvatima.

  Plan ne predviđa predstavljanje proizvoda kompanije Filip Moris na Ferarijevim bolidima, a detalji o konkretnim vidovima saradnje biće objavljeni u narednim mesecima.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE