Filmski servis Film1 prelazi u ruke SPI Internationala

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Filmski servis Film1 prelazi u ruke SPI Internationala

  SPI International je kupio Film1 brendove, holandski servis za vrhunski TV i video na zahtev sadržaj, od kompanije Sony Pictures Television (SPT) Networks.  Na osnovu sporazuma, SPI će postati vlasnik Film1 brendova i nastaviće da upravlja svim njegovim digitalnim servisima sa platformama.

  Na osnovu ovog ugovora, od 1. avgusta ove godine SPI će biti stoprocentni vlasnik brenda Film1 i četiri brenda filmskih servisa sa plaćanjem po gledanju: Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Action i Film1 Family. SPI će nastaviti da nudi i linearne kanale i digitalne servise u Holandiji. Film1 trenutno nudi holandsku i međunarodnu produkciju na svojim filmskim kanalima, koji su dostupni na različitim kablovskim, DTH i IPTV platformama.

  „Drago nam je što možemo da potvrdimo kupovinu Film1 brendova u Holandiji. SPI već preko 20 godina nudi vrhunske filmske servise za stotine operatera u 45 zemalja. Kao Kuća dobrih filmova, SPI se neprestano trudi da obezbedi najbolji i najkvalitetniji sadržaj za svoje gledaoce širom sveta. Dodavanjem Film1 brendova našem raznovrsnom izboru  linearnih i najsavremenijih digitalnih servisa, ponosni smo što delimo svoju bogatu ponudu vrhunskog sadržaja sa svim fiilmofilima u Holandiji”, izjavio je Berk Uzijel, generalni direktor kompanije SPI International.

  SPI International nudi linearne i digitalne filmske servise na više ekrana u cilju kompletnog iskustva zabave. Pod vlasništvom SPI-ja, Film1 će prikazivati veliki broj vrhunskih filmova globalnih distributera kojima će pretplatnici moći da pristupe na svim ekranima.

  Kupovina Film1 brendova je glavni pokazatelj da je SPI potpuno posvećen širenju svoje veoma uspešne i raznovrsne ponude mreža širom Evrope. U okviru dogovora SPI-ja sa partnerima za proizvodnju sadržaja i distribuciju svetske klase, Film1 će prikazivati bogat izbor vrhunskog sadržaja koji zadovoljava različite ukuse i potrebe, i to potpuno besplatno u Holandiji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE