Frikomovi proizvodi na međunarodnim sajmovima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Frikomovi proizvodi na međunarodnim sajmovima

  Nakon nedavnog nastupa na jednom od najvećih svetskih sajmova hrane i pića Gulfood u Dubaiju, kompanija Frikom prezentovaće svoje proizvode i  na predstojećim međunarodnim sajmovima hrane i pića u Atini i Amsterdamu.

  Kompanija Frikom je nedavno imala veoma zapažen uspeh na održanom sajmu Gulfood u Dubaiju,  koji se smatra jednim od najvećih sajmova prehrane i pića u celom svetu, jer okuplja izlagače iz 170 zemalja, a sajam tokom četiri dana poseti više od 100.000 ljudi.

   Zahvaljujući distributeru Imtiyaz International general Trading Co LLC, Frikom proizvodi se mogu kupiti u trgovinskim lancima „Zoom“ i „ Al Madina u Dubajiu“.

  Početkom februara proizvode kompanije Frikom su imali priliku da pogledaju  i probaju posetioci sajma PRODEXPO 2018. koji je održan u Moskvi. Inače, proizvodi Frikoma su već od ranije dostupni ruskim potrošačima na policama trgovinskog lanca „Auchan“ .

  Vodeći se dobrom praksom sa sajmova iz Dubaija i Moskve, Frikom će se sa svojim proizvodima predstaviti na predstojećem sajmu hrane u Atini koji se održava u martu, kao i na vodećem sajmu koji  već 30 godina uspešno okuplja proizvođače i predstavnike maloprodaje na jednom mestu PLMA u Amsterdamu.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE