Gde je sve moguće parkirati crkveni vozni park? (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gde je sve moguće parkirati crkveni vozni park? (FOTO)

  Sudeći po postovima na društvenim mrežama, na školskom terenu novosadske gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj”, umesto đaka, “košarku su juče igrali” automobili iz voznog parka Srpske pravoslavne crkve. Privilegija koja vašem automobilu, verovatno,  nikada neće biti dozvoljena.

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dragoljub

   Ništa posebno, poštovani Obrene. Sramotu ćete videti i ako prošetate do Beograda. Videćete vrlo sličan način parkiranja od strane raznih pojedinaca, organizacija zemaljskih, vanzemaljskih i vanvremenskih. Situacija u beogradskom saobraćaju me podseća na saobraćaj u Istambulu početkom devedesetih: radi ko šta i kako hoće. Naravno, nadležni na čelu sa g. Načelnikom MUPa za Grad Beograd i dalje mirno spavaju, primaju platu i boli ih uvo za sve.

  • Nenad

   Prafraza one "Ljudska glupost je bezgranična" može da se primeni ovde i da glasi:"Bahatost popova je bezgranična" Međutim, mislim da to oni nisu uradili bez dozvole Gimnazije.

  • jasna

   Primer bahatosti djacima Gimnazije...odnostno svim mladim ljudima...odnosno svim gradjanima ove zemlje. Niti je trebalo da oni to traže, niti da im rukovodsvo Gimnazije odobri. Novi Sad i Srbija uopšte su puni "radi ko šta i kako hoće", kako reče prethodnik, što postaje GADLJIVO.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE