GEJTS upozorava na veliku OPASNOST: Može biti SMRTONOSNIJA od korone

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  GEJTS upozorava na veliku OPASNOST: Može biti SMRTONOSNIJA od korone

  Na svom blogu ove nedelje Bil Gejts je upozorio na još jednu veliku opasnost koja bi s vremenom mogla postati smrtonosnija i od opasnija i od koronavirusa.

  Reč je o vrlo aktualnoj temi posljednjih godina – klimatskim promenama. Gubitke života i propast privrede koje danas uzrokuje pandemija u budućnosti bi mogla da izazove promena klime, prenosi Zimo.

  Do tog zaključka Gejts je došao na osnovu smrtnosti od koronavirusa koja, kako je napisao na svom blogu, iznosi 14 osoba na 100.000 ljudi. Zbog porasta temperature planeta tokom sledećih 40 godina očekuje se isti porast smrtnosti kao i od korone.

  Do kraja veka te će se brojke povećavati i dalje te bi smrtnost sa 14 trebalo da se poveća na 73 osobe na 100.000 ljudi.

  Međutim, ako se emisije gasova sa efektom staklene bašte smanje, očekuje se smrtnost od 10 osoba na 100.000 ljudi. Do 2060. klimatske promene mogle bi postati smrtonosne kao i COVID-19, a do 2100. mogle bi biti pet puta smrtonosnije, napisao je Gejts.

  Što se privrede tiče, ekonomski efekat klimatskih promena biće kao da se pandemija događa jednom svakih deset godina jer će troškovi nastali zbog klimatskih promena i ulaganja kako bi se negativni uticaji promene klime smanjili biti jako veliki.

  https://www.bizlife.rs/aktuelno/vesti-dana/optimisticni-bil-gejts-pobedicemo-koronavirus/

  https://www.bizlife.rs/zdravlje/gejts-testovi-na-koronu-besmisleni-niko-ni-dolar-da-ih-plati/

  Izvor: Zimo

  Foto: Youtube/Printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • Boba

   E 'vake pameti ja viđela nijesam.Prvo nas zatvori, pa nas onda ......Aloooo, pita li se jos iko na ovoj božanstvenoj Planeti osim tebe, pameti iznikla!!!

  • Branka

   Kakav je ovo Sotona.....umesto da pokuša tom lovom koju ima za deset generacija ispred, da unapredi ovaj svet i omogući lepši život. Biće zapamćen kao zlotvor. Samo zlotvor može moć da iskoristi protiv čovečanstva. Kako ga neko ne rokne, nije mi jasno.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE