Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Gimnazijalci preduzetnici podigli FB na noge – ima nade!

Umesto priče o tome koliko se agencija “ugrađuje”, koliko razredne starešine dobijaju za “čuvanje” dece na ekskurziji, kao i tome da li deca idu na ekskurzije zato što je to za njih korisno po planu i programu ili da neko zaradi, u javnosti se pojavila sasvim jedna nova inicijativa kojoj su zajednički ekskurzija i drugarstvo.

Fejsbuk post koga je za manje od 24 sata podelilo više od 10.000 korisnika izazvao je pravu malu revoluciju na toj društvenoj mreži, verovatno jer u sebi pre svega nosi ono najiskrenije što kod naše dece želimo da sačuvamo – potrebu da se pomogne kada je pomoć potrebna.

Ali ne, nije reč o humanitarnoj akciji, reč je o gimnazijalcima koji su spremni da rade podugačak spisak poslova kako bi omogućili da baš svi idu na ekskurziju – i oni koji mogu i oni koji to ne mogu da plate. Bez razlike. Bez diskriminacije. Bez pomoći. Već radom.

I ne, nije potreban pravilnik koji će da propiše da se slavi rođendan samo ako se zovu svi drugari iz odeljenja. Njima to nije potrebno. Oni znaju šta je pravo drugarstvo.

U dugom nizu od skoro 1.500 komentara na ovu objavu skoro svi su spremni da ih angažuju ili bar da ih pohvale, čestitaju, podrže.

Iako nisu angažovali marketing, PR ili medijske stručnjake. Za njih se čulo i bez toga.

Šta reći osim – svaka čast, deco! Učimo od vas!

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Komentari

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE