Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Građani odlučili: Pošti Srbije priznanje za NAJOMILJENIJI brend

Pošta Srbije je najomiljeniji brend u kategoriji “Transport” i dobitnik priznanja “Moj izbor 2020” na osnovu rezultata istraživanja, koje je sprovelo udruženje “Moja Srbija” tokom januara i februara 2020. godine, saopštilo je to javno preduzeće.

Pošta Srbije je, kako se navodi, dobitnik priznanja “Moj izbor” za 2020. godinu jer je osvojila najviše glasova potrošača.

“Ove godine Pošta Srbije obeležava 180 godina postojanja, što nas obavezuje da konstantno unapređujemo kvalitet usluga uz istovremeno podizanje standarda najrazvijenije nacionalne distributivne mreže, koja omogućava najširu dostupnost i garantuje kvalitet po pristupačnim cenama i pod jednakim uslovima za sve korisnike i zato nas raduje da su korisnici prepoznali i nagradili naše napore”, istakla je  v. d. direktora Mira Petrović.

Akcija “Moj izbor”, u kojoj se dodeljuju istoimena priznanja najboljim domaćim proizvodima i brendovima, isključivo na osnovu glasova potrošača, ove godine je organizovana po deseti put, a Pošta Srbije ovo prestižno priznanje dobija treći put zaredom.

Priznanje “Moj izbor 2020” je, kako se navodi, drugo priznanje za kvalitet usluga koje je Pošta Srbije dobila od početka godine, budući da je prošlog meseca odlikovana Zlatnim sertifikatom, najvišim standardom za kvalitet usluga u medjunarodnom poštanskom saobraćaju, koju je dodelio Svetski poštanski savez.

https://www.bizlife.rs/biznis/poslovne-vesti/posta-srbije-dobila-zlatni-sertifikat-za-kvalitet/

Izvor: Beta

Foto: Beta

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE