Gradonačelnik najavljuje rekonstrukciju beogradskog "podzemlja"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gradonačelnik najavljuje rekonstrukciju beogradskog “podzemlja”

  Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da se za nedelju dana više od 4.000 građana odazvalo pozivu “Da se radi i gradi po tvom” i predložilo svoje predloge. Mali je odgovarajući na pitanja građana na RTS-u rekao i da će naredne godine biti rekonstruisani svi podzemni porolazi u centru Beograda kao i Sremska ulica.

  Građani su pokazali koliko im je važan Beograd. Na taj način ćemo zajedničkim radom sa građanima doći do projekata koji su po njihovom mišljenju najpotrebniji za 2018. godinu, rekao je Mali gostujući na RTS-u.

  Gradske vlasti su ranije navele da je projekat “Da se radi i gradi po tvom” poseban zato što će usključiti građane u proces odlučivanja i pružiti im mogućnost da predlažu projekte, ali i da nakon toga za njih glasaju.

  Grad je u tom cilju obezbedio budžet od 200 miliona dinara, plus po još 10 od svake opštine, a u projektu učestvuju sve opštine osim Starog grada i Novog Beograda.

  Predlozi mogu da se daju putem aplikacije “Beokom servis”, kao i u zgradama opština koje su deo projekta. Predlozi se odnose na uređenje novih fasada, biciklističkih staza i parkova u centru grada, a u prigradskim opštinama na asfaltiranje puteva i drugu infrastrukturu.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   AH, TO “PODZEMLJE”! Gradonačelnik najavljuje rekonstrukciju beogradskog “podzemlja”, što je još jedna obmana beograđana. Beogradsko “podzemlje” zadnjih godina se razvilo do nebesa, nema dana da neko ili više njih bude upucan, skrivanja oružja i “atentat” viđenijih je na pretek, rušenje građevina po velom tajni beogradske noći (rušenje Sava mali i dr) za koje niko ništa ne zna i neće da zna, a sve je organizovano vrlo dobro i tajno u “podzemlju”. To nije radilo samo beogradsko “podzemlje”, već i njegovo “nadzemlje”. Baš me zanima kako će tzv. “doktor (na)uka” S. Mali da rekonstruiše beogradskog “podzemlja” - na jačanju ili uništavanju?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE