Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Harizmatični “vunderkind”, mamac za MILIJARDERE: Ovo je najtraženiji BANKAR na svetu

Njegovo ime u bankarskim krugovima postalo je simbol moći, uticaja i uspeha – Boris Kolardi, harizmatični „vunderkid“, mamac je za milijardere u potrazi za savetima koji će im doneti još veću količinu bogatstva.

Svi oni bi trebalo da ga slede u njegov novi dom – najveću privatnu banku u Švajcarskoj „Pictet & Cie“. Kolardi je pre godinu dana završio svoju desetogodišnju karijeru izvršnog direktora kompanije „Julius Baer Group Ltd“, piše Investitor.

Oponašajući strategiju rasta iz „Julius Baera“, Kolardi je fokusiran na nove bogataše u Aziji. Banka bi tako mogla da zaposli niz menadžera u toj regiji sledeće godine. Na svom prethodnom radnom mestu povećao je broj takvih menadžera sa 800 na 1.400 u periodu od pet godina. Kolardijevi planovi proširenja nisu ograničeni samo na Aziju, taj „sveti gral“ za bogate menadžere zbog rastućeg broja njihovih milionera.

Karijeru je započeo u „Credit Suisse“ u Ženevi, prikupio određeno iskustvo u Singapuru pre nego što se „Julius Baeru“ priključio 2006. godine na poziciji šefa odeljenja.

Na mesto direktora stigao je tri godine posle toga, kada je imao 34 godine i fokusira se na privatno bankarstvo. Njegov najveći potez bio je kupovina međunarodnog bankarskog poslovanja „Bank of America“ 2012. godine.

Tokom godina povećao je profit, postao lice kompanije i pozirao sa zvezdama poput Leonarda di Kaprija na humanitarnim manifestacijama. Jedan raniji zaposleni nazvao ga je dinamičnim vođom kojeg bi sledio bilo gde.

Izvor: Investitor

Foto: Youtube/Printscreen

What's your reaction?

Komentari

  • Milka

    Moja braća su radila PIK " JUŽNI BANAT". Jedan je umro od karcinoma pluća što je posledica posla( prskanje voća) i znam da su prskali voċe više puta....čak i kad se oberu plodovi. Prskali su plodove da bi duže trajali. Mene je boleo želudac kad god sam jela to voće, pogotovo jabuke. Tačno je da se prska mnogo puta...bar deset puta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE