HIT na Internetu: Princu "ponuđen" posao u kojem NE MORA da se odriče krune - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

HIT na Internetu: Princu “ponuđen” posao u kojem NE MORA da se odriče krune

Poznati lanac restorana brze hrane na krativan način se našalio sa princom Harijem i njegovim planom da sa suprugom odstupi iz kraljevske službe, ali i “skine” se sa javnog fonda.

Burger King ismejao je Harija i njegovu suprugu Megan, tako što je princu ponudio posao u kojem se ne mora odreći krune.

Lanac brze hrane poslao je ponudu za posao princu dok se on i supruga spremaju da odstupe s kraljevskih dužnosti. Poslovnice u SAD i Argentini vojvodi od Sussexa ponudile su i titulu “Burger Kinga”.

“Dragi vojvodo, možeš dobiti svoj prvi posao bez odricanja od krune”, napisali su na Instagramu poslodavci Burger Kinga Argentina.

Poslali su mu i šaljivu poruku.

“Ako tražiš posao, imamo krunu za tebe. Saznali smo da vojvoda i vojvotkinja planiraju da se odreknu kraljevskih dužnosti i radiće da postanu finansijski nezavisni. Stoga imamo predlog za vas. Budite poput hiljada ljudi i napravite svoje prve korake u svet posla s nama. Znate da će vam kruna pristajati savršeno. Takođe, nakon godine života kao vojvode, vreme je da počnete jesti kao kraljevi”, poručili su mu iz američkog Burger Kinga.

Nije trebalo dugo da njihov marketinški trik postane viralan, a oduševljeni komentatori pisali su kako su pobedili internet.

Izvor: Klix

Foto: YT/Screenshot

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE