Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

I iz Zimbabvea mogu u Crnu Goru, iz Srbije i dalje ne

Od 7. avgusta bez ograničenja u Crnu Goru mogu doći državljani Azerbejdžana, Belorusije, Kanade, Rusije, Ukrajine i Zimbabvea.

Državljani Azerbejdžana, Belorusije, Kanade, Rusije, Ukrajine i Zimbabvea od sutra mogu slobodno da ulaze u Crnu Goru, bez dodatnih ograničenja, objavilo je Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti, prenose Vijesti.

Oni se nalaze na novoj listi zemalja čijim državljanima je dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

Ulazak u Crnu Goru omogućen je svakom državljaninu Crne Gore sa prebivalištem u Crnoj Gori i strancu sa stalnim ili privremenim boravkom u Crnoj Gori.

Bez dodatnih ograničenja, ako ispunjava sva tri sledeća uslova: prvi je da rezident neke od država sa “zelene liste” ili je boravio najmanje 15 dana pred ulazak u Crnu Goru u državi sa “zelene liste”.

Drugi uslov da nije u periodu od 15 dana pre ulaska u Crnu Goru do dana ulaska boravio u nekoj od država izvan “zelene liste” i treći da nije putovao u neku ili kroz neku od država izvan “zelene liste” osim u tranzitu (tranzit je proputovanje bez zadržavanja, što se dokazuje uvidom u putni dokument).

https://www.bizlife.rs/putovanja/rusi-i-azerbejdzanci-mogu-u-cg-srbi-samo-privatnim-avionom/

 

Izvor: Vijesti

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE