Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Idealni FOTOAPARATI namenjeni FOTOGRAFIMA entuzijastima i VLOGERIMA

Zahvaljujući neprekidnom fotografisanju velikom brzinom i 4K filmovima (bez isecanja), Canon je stvaraocima sadržaja, vlogerima i fotografima entuzijastima pružio model pomoću kojeg oni svoju kreativnost i tehničke mogućnosti mogu da podignu na viši nivo.

Nastavljajući kvalitet Canon-ovog postojećeg asortimana, PowerShot G5 X Mark II ima novi 5x f/1.8-2.8 objektiv i elektronsko tražilo (EVF) koje se izvlači, što je savršeno za strastvene fotografe kojima je potreban lagan, a opet moćan fotoaparat za putovanja.

Istovremeno, PowerShot G7 X Mark III krasi 4.2x f/1.8 – 2.8 zum objektiv i 3,5-milimetarski ulaz za mikrofon, što stvaraocima sadržaja i vlogerima u razvoju istovremeno pruža neverovatan kvalitet slike i oštar zvuk.

 

Snimanje visokog kvaliteta u kompaktnom telu

Sa težinom od samo 340, odnosno 304 grama, oba modela, PowerShot G5 X Mark II i PowerShot G7 X Mark III, primenjuju Canon-ov moćan DIGIC 8 procesor slike kako bi postigli odlične performanse snimanja u foto-aparatu džepne veličine. Zahvaljujući višeslojnom senzoru 1.0-tipa od 20,1 megapiksela, oba modela postižu izvanredan kvalitet slike i žive boje za fotografije i 4K video-zapise.

PowerShot G5 X Mark II opremljen je 5x zum objektivom radi pravljenja oštrih slika namenjenih naprednim fotografima koji tragaju za sekundarnim fotoaparatom. Uz brz otvor blende od f/1.8-2.8, ovaj model je idealan za scenarije snimanja u uslovima slabog svetla, kao što je snimanje gradova nakon zalaska sunca.

Potpuna kreativna kontrola, od automatske do ručne

Kako za napredne fotografe entuzijaste, tako i za vlogere koji žele da izgrade svoje profile, ovi novi kompaktni fotoaparati pružaju potpunu kreativnu kontrolu kako u automatskim, tako i u ručnim režimima.

Zahvaljujući nivoima kontrole i personalizacije u stilu DSLR-a na pomenutim modelima, korisnici mogu da unaprede svoje tehničke sposobnosti u pokretu. Funkcija ekrana osetljivog na dodir na modelu PowerShot G7 X Mark III vlogerima garantuje mogućnost da će video zapise i slike samih sebe zabeležiti u savršenom fokusu – postavljene ispravno u kadru, kako bi dobili besprekoran sadržaj.

Da bi se osiguralo da korisnici ne propuste nijedan trenutak dok putuju ili tokom produženog vikenda, oba fotoaparata pružaju brz automatski fokus i neverovatne brzine snimanja od 20 slika u sekundi u neprekidnom režimu.

Osigurajte budućnost svog sadržaja u 4K

Korisnici oba foto-aparata mogu da naprave glatke video-snimke bez podrhtavanja kada snimaju u pokretu – bilo da hodaju po neravnom terenu ili da putuju u vozilu, zahvaljujući digitalnoj stabilizaciji slike ugrađenoj u fotoaparat.

Funkcija HDR filma umanjuje gubitak detalja, a unapređeni dinamički opseg omogućava video entuzijastima da oslobode svoju kreativnost i da zabeleže snimke koji izgledaju prirodno. Ovi novi kompaktni foto-aparati osiguraće budućnost i video zapisa i fotografija, zahvaljujući super 4K kvalitetu filma, što je namenjeno vlogerima i fotografima koji žele da unaprede svoje videografske mogućnosti.

Takođe, dostupne su automatske postavke za snimanje filmova na oba modela, PowerShot G5 X Mark II i PowerShot G7 X Mark III, kako bi se dobile balansirana ekspozicija i visok kvalitet slike.

Ostanite povezani u pokretu

Kompaktna priroda i poboljšana mogućnost povezivanja ovih modela čini ih savršenim saputnikom za vlogere i fotografe u pokretu. Wi-Fi i Bluetooth® mogućnost povezivanja takođe omogućavaju korisnicima da zabeleže spontane trenutke i da ih istog trenutka pošalju na svoj računar, telefon ili društvene medije; dok funkcija strimovanja uživo na modelu PowerShot G7 X Mark III omogućava vlogerima da dele sadržaj uživo sa pratiocima na društvenim medijima kako bi ostvarili interakciju u realnom vremenu.

Čist HDMI izlaz za strimovanje i eksterno snimanje prilikom korišćenja fotoaparata u kombinaciji sa eksternim uređajem pojednostavljuje tokove posla produkcije za korisnike oba modela fotoaparata.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay/Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE