Inicijativa za SEMAFOR o kvalitetu vazduha u Boru

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Inicijativa za SEMAFOR o kvalitetu vazduha u Boru

  Skupštini grada Bora je predata inicijativa za postavljanje semofora za informisanje građana o kvalitetu vazduha u Boru.

  U Asocijaciji za razvoj grada Bora, koja je podnosilac inicijative kažu da je Kratokoročnim akcionim planom zaštite vazduha grada Bora predviđena mera “objavljivanje podataka o kvalitetu vazduha na monitoru postavljenom na javnom mestu sa visokom frekvencijom građana u gradu Boru”.

  Od grada zahtevamo da se monitor/displej na zgradi Doma kulture u Boru osposobi i stavi u funkciju kao semafor za informisanje građana o kvalitetu vazduha, a ako postojeći monitor ne može da se osposobi, da se postavi drugi koji će da služi kao semafor za informisanje građana o kvalitetu vazduha, saznajemo od Miodraga Miloševića iz Asocijacije za razvoj Bora.

  U Asocijaciji za razvoj Bora još su nam rekli da je peticija pokrenuta za postavljanje semofora zagađenja do sada dobila značajan broj potpisa.

  Sa prikupljanjem potpisa i procesom podnošenja peticije će, kažu nastaviti ukoliko gradska Skupština na podnetu inicijativu ne odgovori pozitivno.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE