Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Italijanski ŠAMPION smanjuje plate, IGRAČI pristali

Italijanski Fudbalski klub Juventus je u zvaničnom saopštenju potvrdio da će “bjankoneri” dobiti umanjene plate u martu, aprilu, maju i junu ove godine, uz mogućnost “uslovnog povećanja”, ako se bude nastavila sezona u Seriji A.

“Fudbalski klub Juventus najavljuje da je, zbog trenutne globalne zdravstvene opasnosti koja je sprečila obavljanje sportskih aktivnosti, postigao sporazum s igračima i trenerom prvog tima (Mauricio Sari) u vezi s nadoknadom za preostali deo sezone.

Sporazum predviđa smanjenje naknade za iznos jednak mesečnim platama u martu, aprilu, maju i junu 2020.

U narednim nedeljama lični ugovori sa igračima i trenerom biće finalizovani, kako to zahtevaju trenutni propisi. Ekonomski i finansijski učinak postignutog sporazuma osiguraće oko 90 miliona evra za finansijsku godinu 2019/2020″, navedeno je u saopštenju “Stare dame”.

Klub iz Torina je takođe naveo i da će u slučaju da utakmice u aktuelnoj sezoni budu nastavljene, klub pošteno da pregovara sa igračima i trenerom i uslovno povećava nadoknade u zavisnosti od zvaničnih takmičenja.

“Juventus želi da se zahvali igračima i treneru na njihovoj predanosti u teškom trenutku za sve”, zaključuje se u saopštenju crno-bielih iz Torina.

Izvor: Agencije

Foto: Pixabay

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE