Iz MK grupe tri superbrenda

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Iz MK grupe tri superbrenda

  Kompanije iz sastava MK Grupe ovogodišnji su dobitnici nagrade Superbrands Srbija, koja se dodeljuje najuspešnijim kompanijama i organizacijama. Superbrendovi su i VMA, Mercator S i Nektar.

  U saopštenju se navodi da su MK Commerce, MK Mountain Resort i Carnex koji posluju u okviru MK Group, dobitnici tri ovogodišnje nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji agrara, turizma i hrane.

  Kompanija MK Mountain Resort po drugi put je dobitnik nagrade Superbrands Srbija, za najbolji korporativni brend u kategoriji turizam.

  Prestižno priznanje dodeljeno je i kompaniji Mercator S i predstavlja potvrdu uspešnosti, ali ujedno i potvrdu poverenja potrošača, korisnika usluga i šire javnosti.

  Mercator S je jedna od 245 kompanija, koje su u Srbiji prepoznate kao Korporativni superbrendovi za 2015/2016. godinu, među 1.500 kandidata iz 34 privredna sektora u Srbiji.

  Kompanija Nectar dobila je status korporativnog Superbrenda Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji bezalkoholnih pića, na osnovu glasova potrošača.

  Vojnomedicinska akademija je treći put po redu dobitnik priznanja Corporate Superbrand Srbije za 2015-2016. godinu u kategoriji zdravstva, navodi se u saopštenju. Priznanja se dodeljuju u različitim privrednim granama.

  Izvor: Agencije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE