Izazov 2020: 500 kompanija potvrdilo učešće

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Izazov 2020: 500 kompanija potvrdilo učešće

  Šesti regionalni forum komunikacionih lidera IZAZOV 2020, pod sloganom „Don’t beautify the world, CHANGE IT“, održaće se, u organizaciji Marketing mreže, od 2. do 4. juna u online formatu. Svoje učešće na online forumu potvrdilo je preko 500 kompanija i agencija iz celog regiona.

  Ovogodišnji događaj otvoriće Heli Ruotsalainen, Business Development Director u Dentsu Aegis Network. Ona će govoriti na temu “Be a silobreaker: How marketing can drive digital transformation”, odnosno na koji način agencije mogu pomoći kompanijama u ovom procesu.

  Glavne zvezde foruma IZAZOV 2020 su Fernando Pellizzaro a.k.a Zaro i Jean Zamprogno a.k.a Zampa, Group Creative Directors u agenciji DAVID The Agency Miami (USA). Tokom karijere osvojili su brojne međunarodne nagrade, uključujući 23 nagrade na Cannes Lions festivalu, od toga 7 zlatnih lavova, kao i nagrade D&AD, One Show, Clios… Oni su tim koji je osmislio i realizovao jednu od najzapaženijih kampanja za Burger King – The Moldy Whopper. The Drum proglasio ih je, ove godine, jednim od najcenjenijih i najnagrađivanijih globalnih kreativnih direktora. Oni će u velikom stilu zatvoriti ovogodišnji forum, a govoriće na temu “Fortune favors the mold!”

  Teme foruma biće i migracije zaposlenih – kako privući i zadržati ljude u kompanijama i agencijama u eri krize talenata; B2E model poslovanja budućnosti; hiperkonvinijens sindrom; ko postavlja pravila igre i ko preuzima odgovornost za (ne)uspeh; ali i postoji li recept za postizanje uspeha na regionalnom tržištu i sa kojim se problemima susreću agencije i kompanije koje posluju na regionalnom nivou. Na forumu će se, takođe, govoriti i o tome kako obezbediti održivo i skalabilno poslovanje, te prilagoditi proizvode i usluge novim zahtevima tržišta, kao i kakvo nam iskustvo brendovi kreiraju i kako da brendovi budu više – human, emotional i engaging.

  Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2020 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija Smart+ Research.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Izazov 2020

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE