Izbori 21. juna!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Izbori 21. juna!

  Parlamentarni i lokalni izbori u najvećem broju lokalnih samouprava u Srbiji biće održani 21. juna, rekao je predsednik Aleksandar Vučić nakon sastanka sa predstavnicima stranaka koje su najavile učešće na izborima, javlja RTS.

  Sastanku u Palati “Srbija” prisustvuju predsednica Skupštine Maja Gojković, premijerka Ana Brnabić, generalni sekretar predsednika Republike Nikola Selaković i predstavnici stranaka.

  „Razgovarali smo o svemu, i o ravnomernosti u predstavljajnju, poštovaćemo odluke struke kada je u pitanju održavanje skupova. Prilično je izvesno da u maju neće biti većih skupova, posebno u zatvorenim prostorima, slušaćemo savete epidemiloga. U svakom slučaju sve će zavisiti od stanja zdravlja nacije, odnosno od nivoa epidemije“, rekao je Vučić nakon sastanka.

  Vučić je sinoć rekao da bi izbori mogli da budu 14. ili 21. juna i potvrdio da će danas o svemu u vezi sa izborima razgovarati sa predstavnicima opozicije. “Od njih zavisi, spreman sam da idem i na 14. jun”, rekao je Vučić.

  Izbori su bili raspisani 4. marta za 26. april, a prethodni sastanak Vučića i predstavnika stranaka koje su najavile učešće na parlamentarnim izborima održan je 17. marta, kada su se saglasili da se izbori prekidaju i da više ne teku izborne radnje do daljnjeg.

  Izvor: RTS

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE