IZJAVA DANA: Kako izgleda kada Lazanski počne da razmišlja o fudbalu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Kako izgleda kada Lazanski počne da razmišlja o fudbalu

  Miroslav Lazanski poznat je kao vojno-politički komentator i član žirija u izborima za mis. Evo šta se dogodi i dokle stigne kada se on upusti u analizu fudbalskog meča Srbije protiv Švajcarske.

  Nemac nam nije dosudio čisti penal na svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji… Sve je to nemački sudija namerno uradio upravo u Kalinjingradu, nekadašnjem pruskom Kenigsbergu. Kako ruska fudbalska reprezentacija nije igrala u Kalinjingradu, tu su bili “mali Rusi”, odnosno Srbi, pa je nemački sudija pristupio direktnoj reviziji rezultata Drugog svetskog rata. Rusi ne mogu da izgube, ali Srbi moraju. Upravo na mestu gde su Nemci izgubili Prusku.

  Izvor: Sputnjik

  Foto: youtube

  What's your reaction?

  Komentari

  • ljuba

   Ocekujem uskoro komentar od doticnog "strucnjaka"da su i vanzemaljci protjv Srba..

  • Akuzativ

   Mogli su da izgube Prusiju, a "Prusku" nisu mogli nikako. Šta je ljudima? Ni padeže više ne umemo da koristimo kako treba. I još smo novinari (čuvari jezika). Primer: Gledamo mapu Prusije (a ne Pruske). Ako ste zaboravili pravila iz osnovne škole, oslonite se na sluh (vašu lingvističku intuiciju) i manje ćete grešiti. Osetićete da li je nešto u redu, u duhu jezika, ili nije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE