IZJAVA DANA: Ne žali novac da ODBRANI svoj narod

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Ne žali novac da ODBRANI svoj narod

  Vrhovni sud Srbije je potvrdio da je Dorit Rozenberg, službenica kompanija Austrijan erlajns, Sviser i Lufthanza diskriminisala po nacionalnoj osnovi doktora Marka Lensa, čuvenog hirurga srpskog porekla, koji živi u Londonu. Istu presudu doneo je i sud u Beču. Nedavno je diskriminaciju potvrdilo i Više tužilaštvo u Beogradu, ali je odlučilo da ne goni Rozenberg, kao ni njene pretpostavljene koji su je podržavali. Pravda, međutim, iz ugla dr Lensa nije zadovoljena. Zbog svega toga dr Lens je podneo našem tužilaštvu i krivičnu prijavu protiv Rozenbergove i njenih 17 pretpostavljenih, dodajući da se neće zaustaviti dok Rozenbergova, koja je u međuvremenu čak i napredovala u poslu, ne bude krivično odgovarala.

  Razočaran sam što, posle svega, srpsko tužilaštvo odbija da je goni za delo za koje je predviđena kazna do pet godina zatvora. Ovo nije samo moja lična borba. Osećam je kao potrebu da odbranim svoj narod. Do sada sam na suđenja koja su počela 2014. godine potrošio više od 300.000 evra. I neću žaliti još novca dok pravda ne bude zadovoljena, a Dorit Rozenberg propisno kažnjena za ponižavanja i vređanja. Zato sam se žalio na ovakvu odluku Tužilaštva Apelacionom javnom tužilaštvu u Beogradu, a ako ne usvoje moj prigovor, žaliću se Sudu pravde u Strazburu!

  Izvor: Novosti

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • Mima

   Divim mu se. Da nas je vise takvih svima bi bilo bolje.

  • Veronika

   U pravu je doktor, to nije samo njegova lična borba. Dosta smo trpeli poniženja, gutali uvrede uglavnom od gorih. Neko treba da snosi posledice za svoju nadmenost.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE