IZJAVA DANA: Neka se javi ko razume da objasni - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  IZJAVA DANA: Neka se javi ko razume da objasni

  Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon pokušao je da objasni nesaglasje koje se pojavljuje u statističkim podacima o zaraženima od koronavirusa koje se pojavljuje u javno objavljenim podacima.

  Osnovna stvar je izvor podataka. Ja svoj izvor podataka, što se tiče Beograda, crpim iz dnevnih izveštaja Gradskog zavoda za javno zdravlje koji se upućuju Kriznom štabu. Što se objavljivanja dnevnih podataka tiče oni crpe svoje informacije iz prikupljenih svih podataka, do sada je bilo iz baze podataka. Ta razlika je neminovna i gotovo uvek će biti. Ovi podaci nisu svi nikad apsolutno tačni, to mora da se shvati, možda to nije jednostavno. To nije opravdanje ali je objašnjenje…

  Možda se bolje može shvatiti iz celog snimka šta je Kon želeo da kaže:

  Izvor: N1

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • Sammy

   Strucnjak za laganje, za sta se i skolovao, za sta i prima platu!

   • Portir

    Najlakse je drugog srbina diskreditovati, a sto je tema nepoznatija, kritika je ostrija.

  • Дракче Тормак

   Са колико ли грешака у бројкама и %-тима се објаве резултати гласања неколико милиона гласача и то за пар сати када су овако велике разлке за неколико стотина? О чему то Ви госн Кон причате? Слушате ли Ви себе при давању изјава? Очигледно не. Учините то бар након тога. Вређате нашу инт.

  • Jahati a na čemu?

   Treba izaći pred narod sa ljudima,koji se nisu kompromitovali i da ne izlaze svaki dan ,jer nemaju šta da kažu.Treba prema situaciji,raditi,ne blebetari.Ovi koji su bili su potrošeni,tj.sami su sebe dekreditovali.Deluju neozbiljno i liče na velike neznalice.Ne može se ulagivačkim odnosom,stvarati poverenje naroda.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE