IZJAVA DANA: On NE MOŽE da čeka na "neverovatno" i "najveće" povećanje penzije IKADA

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: On NE MOŽE da čeka na “neverovatno” i “najveće” povećanje penzije IKADA

  Milomir Mitrović (82) iz Kalne kod Knjaževca rešio da sa suprugom Gvozdenkom napusti oronulu kuću zbog prevelikih dažbina i preseli u pećinu

  Ne mogu, ljudi, više sve ovo da izdržim. U pećini nema ni struje, ni vode, ni telefona, ali ni poreza, ni računa… Biće nam sigurno jeftinije da tamo preživimo. Nadam se da ću do zime uspeti da sredim naše novo porodično gnezdo.

   

  NEMAŠTINA GA NATERALA DA NAPUSTI DOM: Dosta mi je svega, selim se u pećinu! https://t.co/GqlcbHcO47

  — Večernje novosti (@Novostionline) October 27, 2017

  Izvor: Novosti

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Komentari

  • Dr Miggyy

   Kako stvari stoje, od obećanog prosperiteta u zemlji Srbiji neće biti ništa, pa će mnogi da hrle u pećini poput čike Milomira Mitrovića iz Kalne kod Knjaževca. I naši predci su živeli u pećini i Isus Hristos je rođen u pećini u Vitlejemu, istorija se ponavlja. Problem će biti to što nema dovoljno pećina. Ovo za našu zemlju i vođe, koliko je satirično, više je bruka, no šta je tu je. Čika Milomiru fali još luk i strela i onda bi se vratio u praistoriju, odakle krenuli Adam i Eva. Da li će prijaviti novu adresu, treba da glasa. Tada će ga naći i dobiće poklone. Ima vreme za preseljenje, neka sačeka povećanje penzije od 750 dinara i još milostinju od 5000 dinara, možda će moći da plati sve dažbine i da prečivi, al’ kući.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE