IZJAVA DANA PLUS: Neko je rekao premijeru da je nekompetentan

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA PLUS: Neko je rekao premijeru da je nekompetentan

  Nebojša Arsenijević, rektor Univerziteta u Kragujevcu, odgovara na izjavu premijera Aleksandra Vučića da je nivo obrazovanja relativno nizak osim na Univerzitetu u Beogradu

  „Ne mogu da verujem da premijer može sebi da d0zvoli takvu ružnu izjavu, kao što ne mogu da verujem da se upušta u nešto za šta nije kompetentan. Ta izjava povlači veliku štetu koju će trpeti studenti i nastavnici.“

  Izvor: Blic

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Komentari

  • mika

   svaka čast, tako se brani dostojanstvo profesije i institucije

  • зоран чукановић

   ректор је у праву!

  • vnedic

   Jedna normalna reakcija u odbranu integriteta iniverziteta koji vodi. E sad sto se to pretvorilo u hrabrost (a u ovim okolnostima ocito da jeste htabrost) govori vise o nama a manje o hrabrosti.

  • Rajko Pejović

   Da je nivo obrazovanja relativno nizak na univerzitetu u Novom Sadu, ne slađem se nikako!!!

  • jasna

   Možda je premijer mislio na privatne fakultete i privatne škole. Kada se sve sabere, ne mogu prosek da poprave državni fakulteti. Mislim da je u osnovnim školama loše obrazovanje, previše nebitnog gradiva i udžbenika. Srednje škole treba profilisati u smerove potrebne privredi, umesto uopštenog obrazovanja. 21. vek je i treba reformisati obrazovanje i podmladiti kadrove. Ne branim premijera, ali mi kasnimo za svetskim tokovima u obrazovanju. Zato nam je i privreda takva, a mladi odlaze da rade drugačije, jer je ovde sve zastarelo, a nećemo da priznamo.

   • anna

    Privreda nam je takva zbog krađe, a ne zbog obrazovanja. Mladi bi odlazili čak i da je privreda razvijenija, jer ovde nikad neće biti plaćeni, a možda će nositi pampers za vreme radnog vremena. Dualno obrazovanje će biti izgovor da srednjoškolci rade badava. Na zapadu su plaćeni za svaki sat proveden u nekoj firm,i na praksi, a ovde nisu plaćeni i oni koji već rade.

  • Данко Б. Марин

   Он то по свом СНС пајтосу ТомаЅЅу светом Дипломском мери? СНС извор дилетаната - поседника лажних титула и диплома, пролупалом Смучићу треба психијатар - одавно, а да је поремећен виде и школски психолози дипломирали у НС ,Приштини или ...

  • Nikola Jovanovic

   Premijer je sam sebe degradirao . Znaaa da je nivo nizak , imaaa ministra prosvete , i nista nisu uradili po tom pitanju , osim ponizavajuce izjave !!!! Neko bi morao da odgovara ! Ali posto su obojca iz SNS , pojeo vuk magarca !!!

  • Војслав Тасић

   Колико је генијалан видео је он вредности својих партијских доктора наука.(градоначелника са девичаских острва, главног полицајца а круна је заамрзнути претседник СНС--а )

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE