Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

IZJAVA DANA: Uskliknimo s ljubavlju

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu čestitao je opštini Vračar krsnu slavu, između ostalog, i sledećim rečima:

„Danas se Srbija nalazi pod istim ili ne manjim iskušenjima nego Srbija Svetog Save. Ako je Sveti Sava svakom Srbinu danas ”hram u srci i molitva u duši” vreme je da naučimo od Savine diplomatije kako se čuva zemlja, kako se čini moćnijom i sigurnijom za sve ljude. A upravo naš predsednik Vučić vodi Savinu diplomatiju uspostavljanja kontakata. Kao što je Sava u ranom Srednjem veku uspeo da dođe i do egipatskog dvora tako i danas predsednik Vučić budućnost Srbije osigurava stalnim kontaktima sa najvažnijim zvaničnicima Kine, Sjedinjenih država, Rusije, Nemačke i Francuske, saradnjom sa susedima…. Zato je danas Srbija kao i pre osam vekova ponovo postala velika. I ovu pobedu dugujemo Svetom Savi i onome što nas je naučio.“

Izvor: BIZLife

Foto: Beta

What's your reaction?

Komentari

  • Miloš

    Treba da ga bude sramota, da ovog pomene u istom govoru gde pominje i Svetog Savu. Mada na kom je nivou, teško njega i može da bude sramota od nečega.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE