IZJAVA DANA: Vučićeva teorija "velikog praska" koji se desio pre 10 godina - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

  IZJAVA DANA: Vučićeva teorija “velikog praska” koji se desio pre 10 godina

  Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u Kraljevu na proslavi desetogodišnjice od osnivanja SNS-a.

  “SNS je rođena u jeku najstrašnije političke krize, narastajuće ekonomske bede, sa kojom se zemlja ikada sučila…Nastao je novi početak koji je ulio ljudima nadu da može biti dobro, da opšte dobro može biti ispred bilo kojeg posebnog i interes zemlje ispred ličnog…SNS je promenila Srbiju, došlo je vreme da gledamo napred, a ne nazad u prošlost, da možemo pažnju da obratimo na ono što možemo da menjamo, a ne ono što ne možemo…Izveli smo Srbiju iz depresije, doveli do oporavka. Postavili smo temelj za stabilnost i oporavak. Treba da idemo sada od oporavka ka ubrzanom razvoju. Svet se menja, a Srbija ne sme da zaostaje”

  Izvor: Agencije

  Foto: Youtube screenshot/Pink

  What's your reaction?

  Komentari

  • Pera

   Gde se kupuju ovakve ružičaste naočare, hteo bih i ja da vidim isto. Izgleda da mi se pokvarila dioptrija, vidim opljačkane penzionere, urušenu privredu, rasprodaju njiva i strateških dobara, jeftinu i obrazovanu radnu snagu koja radi za preživljavanje, mlade fakultetski obrazovane ljude kako odlaze iz Srbije, odliv stanovništva, kaže statistika oko 30.000 svake godine, biće da i oni trebaju naočare jer ne vide nastupajuće zlatno doba...Ama recite gde mogu da kupim te naočare, da ne vidim da su mi uzimali dve penzije godišnje, da vidim da cu dobiti nikada veću penziju, da ne vidim da su urušili zakon o penzijama da bi dobili glasačku mašinu koja će za mizernu povišicu predvidljivo glasati, da ne vidim zašto sam ceo radni vek uplaćivao visoke doprinose za penziju, da bi se kako izgleda penzija svela na socijalu i “dobru volju” nekog ministra, premijera...Eto sada me zabole i glava, aspirin znam gde da potražim, ali molim vas uputite me gde da nadjem naočare sa takvom dioptrijom kao naš voljeni predsednik ?

  • Mučenik

   IZ JEDNE U DRUGU DEPRESIJU! Čestitke radikalskih naprednjaka povodom deset godišnjice postojanja na političkoj sceni. Za to vreme pale su neverovatni hvalospevi i bajkolaži. Da se u Srbiji deset puta bolje živi je diskutabilno, ako to važi za njihovu vlastelu, a to su oni koji sto puta bolje žive. Za njih to važi: vredelo je boriti se uspešno za Srbiju. Oni se zahvaljuju najviše penzionerima za svoj uspeh. Njihovom vođi postoji jedina krava muzara, a to su svakako penzioneri. Ta vođina snaga, u liku i dela penzionera, živi deset puta gore no pre njega. Muze im penziju, inflacija i troškovi života narasli više od 20%, a on je nepomuzeni deo penzija podigao za 7,5%. To je taj neverovatni napredak u životu i standardu njihove krave muzare-penzionera. Aplauz molim!

   • Miro

    Nikad se gore nije zivelo Sve je to medijski sminkeraj koji on sprovodi Istrazivanja u Srbiji pokazuju da 97posto stanovnistva zivi lose

  • BOX

   Zemlja je blago receno u opstem rasulu u svakom pogledu. Zaista strasno. Ne vidim kraja ...

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE