Izložba fotografija „Ključ sveta“ u BW Experience - BIZlife

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Izložba fotografija „Ključ sveta“ u BW Experience

  Izložba fotografija „Ključ sveta“ druga je samostalna izložba umetnice Mie Medaković Topalović. Izložba se otvara u petak, 13. decembra u 20 sati u izložbenom prostoru BW Experience (Knez Mihailova 27) u okviru kulturno-umetničke inicijative „KVART Belgrade Waterfront“, u partnerstvu sa Galerijom ŠTAB.

  Fotografije Mie Medaković Toplović nose pečat raskoši života. Ona stvara fotografije likovno pismene, čiste, koje odišu hrabrim komponovanjem, zanimljivim dinamikama, kontrastima, teksturama, bojama svih atmosfera, znalački i vešto rušeći pravila koja je prethodno savladala revnosno i temeljno. Njene fotografije nose jasne, duboke poruke, hrabre i prepune ljubavi, poštovanja i zahvalnosti.

  Katmandu, Firenca, Bali, Berlin, Jordan, Krit, Abu Dabi i Valensija samo su neke od destinacija koje je umetnica obišla tokom poslednje tri godine i zabeležila objektivom svog aparata, da bi sve to pretočila u izložbu fotografija.

  „Kroz objektiv želim da vam otključam svet koji mi je blizak, u kojem se ogledam, u kojem sam se spoznala. Otkinute delove svoje duše pronalazila sam na raznim stranama, fotografišući ih i grleći ih. Njihova monumentalnost, energija i lepota vodili su me do sopstvenog izvora“, istakla je ova umetnica.12

  Pozivamo vas da dođete na izložbu fotografija Mie Medaković Topalović i da zajedno sa umetnicom pokušate da pronađete ključ koji će otključati neki novi deo vašeg sveta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE