Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jedinstvena knjiga recepata za sve ljubitelje Plazme

    Kompanija Bambi organizovala je u prelepom ambijentu restorana “Sofa” druženje i tom prilikom predstavila Plazma Plazmastičarnicu, prvu i jedinstvenu knjigu recepata sa Plazma keksom.

    Gosti su imali priliku da uživaju u dobrom raspoloženju i druženju, probaju ukusne slatke i slane specijalitete napravljene sa Plazma keksom, kao i da se uvere na koje sve nove načine mogu osmisliti svoje Plazma iskustvo.

    “Izuzetno smo ponosni na kreativni poduhvat i konačni rezultat koji smo postigli stvaranjem Plazma Plazmastičarnice. Ukus Plazma keksa daje neponovljivu i jedinstvenu notu vašim omiljenim slatkim jelima, pa čak i onim slanim, ukoliko volite nešto neočekivano. Nadamo se da ćete se koristeći ovu knjigu pre svega zabaviti, a potom i naučiti nešto novo. Ne zaboravite da je vaša Plazmastičarnica tu kao smernica i da je svaki recept samo početak uživanja u neponovljivom Plazma iskustvu. Naša želja je bila da vas inspirišemo, podstaknemo vašu kreativnost, a da vam pri tome ostavimo dovoljno prostora da se igrate i eksperimentišete, jer sa Plazmom nikada nećete pogrešiti,“ izjavila je Tanja Knežević, brend menadžer u kompaniji Bambi.

    Pored predstavnika kompanije, događaj je upotpunila poznata novinarka i radijska voditeljka Gorica Nešović, koja je ovom prilikom govorila o svojim utiscima o Plazma Plazmastičarnici, opisala načine na koje pristupa umeću kuvanja i kako prilagođava proces pripreme obroka svom poslu i životnom stilu. Sa gostima je iskustvo kreiranja recepata za Plazmastičarnicu podelila i food blogerka Milkica Crevar Sakač.

    plazmasticarnica-2

    Izvor: BIZLife

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE