"Jedinstvena" ponuda Emirejtsa: Ako UMRETE od korone, plaćamo sahranu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Jedinstvena” ponuda Emirejtsa: Ako UMRETE od korone, plaćamo sahranu

  Državna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata nudi putnicima svojevrsnu “sigurnosnu mrežu”, poručujući kupcima da će, ukoliko dobiju virus korona tokom putovanja, avio-kompanija pokriti sve troškove vezane za medicinsko lečenje, karantin hotela, pa čak i njihovu sahranu u slučaju smrti.

  Ova neočekivana mera stiže u trenutku kada Emirejts očekuje da će smanjiti čak 9.000 radnih mesta u narednim nedeljama.

  Predsedavajući Emirejts grupe šeik Ahmed bin Sid Al Maktum opisao je da ova mera može pružiti putnicima neku sigurnost tokom izuzetno nepredvidivih vremena da je letenje na daleke destinacije i dalje bezbedno, piše na veb-sajtu kompanije.

  “Znamo da ljudi čeznu za letenjem pošto se granice širom sveta postepeno ponovo otvaraju, ali oni traže fleksibilnost i uverenja ukoliko se nešto nepredviđeno dogodi tokom putovanja”, rekao je.

  Putnici Emirejtsa mogu leteti sa punim poverenjem, jer će avio-kompanija pokriti troškove lečenja do 150.000 evra i troškove karantina od 100 evra dnevno tokom 14 dana, ukoliko im se dijagnostikuje COVID-19 ili nešto nepredviđeno dogodi tokom putovanja, navodi se na sajtu.

  Iz avio-kompanije su rekli da će polisa ostati na snazi do kraja oktobra, a važi do mesec dana od početka putovanja putnika.

  Izvor: Novosti

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE