Još pet dana možete da se prijavite za COTRUGLI MBA stipendije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Još pet dana možete da se prijavite za COTRUGLI MBA stipendije

  Iskoristite priliku da osvojite COTRUGLI Executive MBA i MBA stipendiju i upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope.

  Kako je saopšteno, pored Srbije, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Hrvatske i Slovenije. Za više informacija, kliknite ovde.

  Zašto MBA?

  MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od izuzetne važnosti za svakoga ko shvata vrednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i lični razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promena u načinu razmišljanja i razvoj samosvesti, koji su ključni faktori za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri.

  Razmena iskustva kao najefikasniji oblik učenja

  Suštinska vrednost MBA programa je primenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svetu. Princip rada je case study metoda, kojom se obrađuju konkretni poslovni slučajevi iz čitavog sveta, sa naglaskom na poređenje sa lokalnim tržištem. Osim toga, polaznici rade u timovima, a članovi tima dolaze iz različitih branši. Timski način rada se primenjuje zbog činjenice da upravo razmena iskustva omogućava najefikasnije učenje. Nakon predavanja vaše radno mesto postaje laboratorija u kojoj testirate sve što ste naučili na predavanju.

  Đorđe Živanović, Country Manager Serbia and Montenegro, Coface – Ono što bih istakao za prethodne dve godine prolazeći kroz EMBA program, prvenstveno je kvalitet samih modula i profesora, organizacija programa od strane menadžmenta, kao i izuzetna saradnja sa mojim kolegama iz generacije. Najveća korist, uključujući prethodno navedene, jeste da nakon završenog EMBA programa imam znanje i mogućnost da sagledavam poslovne izazove kroz više različitih perspektiva.”

  Boris Ilić, Demand Expert, Novartis – “COTRUGLI EMBA program je za mene iskustvo koje menja život. Program mi je pomogao da steknem znanje od vodećih profesora i renomiranih stručnjaka širom sveta, kao i da se povežem sa nekim od najbriljantnijih ljudi širom regiona. Od prvog dana sam bio u mogućnosti da iskoristim novo znanje i sprovedem ga u praksi, što mi je pomoglo da se profesionalno razvijam i proširim svoje vidike. Moja očekivanja su više nego ispunjena!“

  Jelena Porej, Global HR Director, Groundlink doo Beograd – “COTRUGLI program mi je omogućio da usvojim nove primenjive sposobnosti, šire poslovno znanje, kao i holistički pristup razumevanju i rešavanju poslovnih problema. Dobila sam uvid u različite menadžment i liderske metodologije, ali i različitu poslovnu praksu. Odlični profesori i iskusne kolege su mi pomogli da dobijem novu perspektivu, koja mi omogućava da budem uspešnija u današnjem globalnom poslovnom okruženju.“

  Ivan Milutinović, Optimize Services Manager for Italy and Southeastern Mediterranean at Ericsson – “COTRUGLI je izvanredno iskustvo! Omogućilo mi je kontakt sa sjajnim, svetski poznatim predavačima i studentima, poslovnim ljudima iz regiona što je proširilo moje vidike. Naučio sam da prihvatim izazove, budem inspirisan i inspirišem druge, verujem i ostvarim, budem željan novih znanja i da svaki dan težim da napravim razliku. Da budem fokusiran na rešenje, gradim i negujem mrežu kontakata, da nađem u sebi ono sto me pokreće, da pronađem svoju strast i pratim je.”

  Kenan Kekić, Executive Director at Eurofarm Centar- Private Health Care Group –“Moja očekivanja od programa su apsolutno ispunjena. Tokom prve godine studija sam dobio novi posao, sa mnogo boljim uslovima i ne samo to, već i nova znanja, regionalnu mrežu kontakata i divne trenutke. Iskreno preporučujem COTRUGLI Executive MBA program.”

  Program zahteva minimalno odsustvo sa posla. Predavanja na EMBA programu se najčešće održavaju od petka do nedelje, jednom mesečno, dok na MBA programu predavanja traju nedelju dana na svakih 6 nedelja.

  Kako se prijaviti na stipendije?

  COTRUGLI Business School ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30 odsto učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, završili ste fakultet i znate engleski jezik, možete se prijaviti za stipendije.

  Potrebno je ispuniti kratki aplikacijski formular OVDE, nakon čega ćete biti obavešteni o daljim koracima.  Prijave traju do 1.aprila 2019. godine

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE