Jovana Šipčić: #KAFAKODKUĆE me uvek motiviše i podstiče na nove ideje

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jovana Šipčić: #KAFAKODKUĆE me uvek motiviše i podstiče na nove ideje

  Kafa kod kuće je deo rituala, vreme koje imate samo za sebe. Ništa ne može da vam poremeti tu naviku, jer kafu kod kuće možete piti sa kolegama, porodicom, prijateljima, preko skajpa… Čak i kada ste uspešna i zaposlena mama, pa ceo dan „žonglirate“ sa privatnim i poslovnim obavezama, ta šoljica kafe je neophodna kao pokretač energije i jedva čekate to vreme koje je rezervisano samo za vas. #KAFAKODKUĆE je nezamenljiva!

  Ovog puta Jovana Šipčić, koja je osnovala JollyWoman magazin, kao i Klub mama preduzetnica, deli sa nama njenu rutinu kada je u pitanju ispijanje kafe.

  Kakva je vaša rutina od ustajanja do dolaska na posao?

  S obzirom na to da sam mama, moj dan počinje najlepšim alarmom, a to je zagrljaj i poljubac mog dvogodišnjeg sina. Naš dan počinje oko 8 časova i nakon jutarnjih zagrljaja imamo porodičnu rutinu.

  Moj suprug pre mene odlazi na posao, a nas dvoje uživamo uz maminu kafu, a njegovo mleko.  Bez toga ne mogu da zamislim dan i taj ritual ne menjam ni sada, kada radim kod kuće. Nakon toga sam spremna za radne obaveze.

  Koliko je važna ambicija u poslu kojim se bavite?

  Mislim da je ambicija uvek važna. Meni je ambicija svrha srećnog i ispunjenog života, samim tim i posla. Na kraju krajeva, čak i ako je neko zadovoljan svojim trenutnim poslovnim uspesima, ambicija je to i održati. S obzirom na to da sam urednik dva portala, ali i osnivač Kluba za mame preduzetnice, ambicija je neophodna, jer donekle sav taj rad inspiriše druge.

  Ko su vaši poslovni uzori?

  Moj poslovni uzor su moji roditelji. Uspešni preduzetnici koji su ni od čega stvorili ozbiljnu firmu koja posluje više od 20 godina. Sećam se kako sam kao mala gledala kako odlaze na pijace i prodaju plastiku na minus nešto, muče se sa samo par proizvoda koje otkupljuju, ali nikada nisu odustajali. Sada imaju svoju proizvodnju za preko 20 proizvoda, prodajne objekte, veliki broj zaposlenih. Osim što su mi uzor kako se sa puno vere i rada može postići dosta, najveći su mi uzor kako uvek može da se vodi uspešan porodičan i poslovan život.

  Da li se na poslu osećate kao kod kuće i zašto?

  Osećam u potpunosti, jer sam pre svega pokretač sopstvenog posla, onog kojim sam planirala da se bavim ceo svoj život, tako da sam i poslovni ambijent napravila prema sopstvenim afinitetima. Imam i tu sreću da svoj posao mogu da radim bilo gde.

  Za koje doba radnog vremena vam je asocijacija “pijenje kafe”?

  To bi definitivno bilo kada pravimo planove za nove poduhvate, rubrike, događaje. Dobra kafa me uvek motiviše i dodatno jača za nove ideje. Posebno moj omiljeni makiato. Čak i kada sa suprugom pričam o nekim novim životnim planovima, obavezno je da tada pijemo kafu.

  Sa kim na poslu najčešće pijete kafu?

  Sa suprugom. On ima svoj posao, ali od početka je sa mnom u nastajanju oba portala, magazina i Kluba, tako da obožavam da sa njim podelim sve svoje ideje, uspehe, ali i padove. On je pre svega fenomenalan savetnik i velika podrška, i nikad mu nije teško i uvek nađe vremena za tu kafu, bez obzira na svoj primarni posao.

  Kafa kod kuće – najbolji način da započnete dan misleći na sve džezvere, Doncafé je napravio pakete kafe koje isporučuje na kućne adrese ljubitelja kafe širom Srbije. Onima koji vole da im dan počinje uz dozu jutarnjeg optimizma, zagarantovano uživanje kod kuće pružiće paket Moment izlazećeg sunca u kojem se nalazi 5 kesica Doncafé Moment kafe od 200 grama i dve poklon šoljice sa motivima Japana iz limitirane serije Tokyo 2020. Neophodnu snagu da pregurate dan obezbediće vam paket Snaga dalekog istoka sa 5 kesica Doncafé Strong kafe od po 200 grama. Uz ovu porudžbinu dobićete na poklon dve šoljice iz limitirane serije Sport Tokyo 2020. Ako je vaš izbor vrhunski espresso, Doncafé vam omogućava i to uživanje – kod kuće! Osmislili su paket od četiri pakovanja Doncafé espresso kafe od 250g koji sadrži i dve crvene šoljice.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife/Doncafe

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE