Kako ćete ukrasiti USKRŠNJA jaja? Evo jednog potpuno drugačijeg predloga

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako ćete ukrasiti USKRŠNJA jaja? Evo jednog potpuno drugačijeg predloga

  Ukoliko ste do sada uskršnja jaja ukrašavali sličicama, voskom ili na tradicionalan način, listovima travčica, ove godine je možda vreme da unapredite svoju tehniku tako da ona bude u saglasju sa momentom proslavljanja praznika.

  2020. godina dala je ljudima širom sveta prostor i vreme za kreativni iskaz. Slobodno vreme i silom prilika ukazani mir omogućava nam da se sa posebnim interesovanjem posvetimo običaju koji je karakterističan za Uskrs, a to je farbanje i ukrašavanje jaja.

  Specifične okolnosti u kojima trenutno živimo naterale su nas da razmišljamo o tom običaju na specifičan način. Tako, maske koje su postale simbol 2020. godine i sa kojom “hodamo, dišemo i spavamo” pokušavajući da na taj način zaštitimo sebe od virusa, možemo da nacrtamo i na uskršnja jaja.

  Iako svesni ozbiljnosti situacije u kojoj smo se našli zbog koronavirusa, ipak nije na odmet iskoristiti malo šale i kreativnosti i na taj način održati pozitivnost među ljudima u ovim bezmalo teškim vremenima.

  Zbog mera karantina, dosta ljudi najveći hrišćanski praznik neće moći da proslave sa najmilijima. Zbog te činjenice možemo da padnemo u očaj, ili suprotno, da je pretvorimo u zabavu tako što ćemo jajima dodati neizbežan dodatak naše stvarnosti – zaštitnu masku za lice.

  Mogućnost da uskršnja jaja ukrasite tako da budu “u trendu” može iskoristiti svako od vas, a ono što vam je za to najviše potrebno je kreativnost i vedar duh.

  Iskoristite to i ostanite kod kuće!

  Izvor: BIZlife

  Foto: FB/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE