Kako da ne preskočite ukusan obrok na poslu - BIZlife

Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kako da ne preskočite ukusan obrok na poslu

U moru sastanaka, mejlova, projekata i zaduženja neretko se desi da ručak ne pronađe svoje mesto u radnom danu poslovnih ljudi. Znamo koliko umni rad i stres potroše energije i ne moramo ni da naglašavamo koliko je izostanak obroka loša stvar za naše telo u takvim situacijama. Neispričana bajka svih poslovnih ljudi je pokretni obrok koji nađe svoj put do onoga kome je neophodan baš u trenutku kada se nađe 15 minuta vremena između dva sastanka.

Da li tada ima vremena za naručivanje i dostavu hrane? Nema.

Da li ima vremena da se ode do nekog restorana, prodavnice brze hrane? Ne.

A da li ima vremena da se ukusni obrok ponesen od kuće ? Da.

Da li to može da bude sendvič koji daje sve ono što je potrebno da junački izgurate dan, dobijete dovoljno snage i energije da briljirate u svim dnevnim zadacima izvadi i u slast pojede? Da, naravno!

Njegovo veličanstvo sendvič je junak naše priče „Ručak- sada ili nikada” san svih poslovnih ljudi. On je vremenom evoluirao od usputnog zalogaja do obroka koji je ukusan, koristan i kreativan. Sendvič postaje poznat od priče da je britanski aristokrata Džon Montagju, četvrti erl od Sendviča, zbog strasti za igranjem pokera poželeo da obrok dodje do njega, a ne on do obroka. Svi se u ovome prepoznajemo, ali danas se, umesto mesa stavljenog izmedju dve kriske hleba, kako je to Montegju želeo, možemo igrati različitim premazima, namazima, salatama i omiljenom sendvič salamom. Sendviči su danas sve samo ne dosadni, a ovde ćete naći predloge kojim sendvičem možete otpočeti novu naviku ne preskakanja ukusnog obroka na poslu.

 

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE