Kako izgleda put od preduzetnika do kompanije?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako izgleda put od preduzetnika do kompanije?

  Uspešni preduzetnici i privrednici na pitanje o tome kako početi svoj posao, najčešće kažu da je najvažnije imati dobru ideju. I jeste. Od ideje i želje za samostalnim poslom, se kreće, tu sve počinje.

  Praktično, put kreiranja uspešnog i stabilnog biznisa je dug, prepun akcije i različitih iskušenja. A kako prevazići prepreke i posao voditi s uspehom?

  08. decembar, 2016, Azzaro Red Club, Bul.Milutina Milankovića 136a, 18h

  Na petom po redu događaju NetWorking Day – Poslovni susreti,  namenjenom podsticaju i umrežavanju preduzetnika, pored druženja i upoznavanja, svi posetioci čuće savete kako da uspešno otpočnu samostalni posao, zatim kako da svoj “mali” biznis pretvore u “veliki” koristeći savremene servise i usluge, finansijsku podršku i kako porodični posao može opstati kroz dugi period. Ovo je samo deo tema o kojima će se razgovarati sa gostima koji su ovoga puta:

  Branislava Simanić, sekretar Zajednice preduzetnika Privredne Komore Srbije
  Borko Crnogorac, direktor funkcije za mala i srednja preduzeća,  Telekom Srbija
  Vladimir Marinković, direktor i treća generacija vlasnika porodične kompanije Sunce Marinković, Kragujevac
  Biljana Pešić, direktor prodaje za mala preduzeca i preduzetnike u okviru odeljenja malog biznisa,  Societe Generale Banka
  Sanja Đorđević, vlasnica i direktorka uspešnog maloprodajnog lanca Velvet Sport i klijent Societe Generale Banke, uz čiju podršku stabilno gradi svoju kompaniju.

  Preporuka organizatora svim posetiocinma je da pripreme pitanja za goste, uživaju u dobroj atmosferi, upoznaju što više prisutnih gostiju. Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.  Zato je važno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na LINKU

  Ulaznica je 1000 din i omogućuje jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i ONLINE.

  Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone naših sponzora i partnera.

  Generalni pokrovitelj događaja je kompanija Telekom Srbija a NetWorking Day podržavaju i Societe Generale Banka, Wiener Stadtische Osiguranje i drugi.

  Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

  Kome je namenjen?
  Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

  Osnivač i organizator je Irena Lalić.
  Ona je neko ko veruje u promovisanje i jačanje preduzetničkog duha i proaktivnog pristupa u pokretanju i razvoju poslovanja. Njen stav je da naš uspeh od nas zavisi!

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE