Kako mali biznis može da raste i van granica Srbije?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako mali biznis može da raste i van granica Srbije?

  Današnje vreme ne možemo zamisliti bez savremenog načina komuniciranja. Mobilni telefoni i razni oblici komunikacija izmenili su način na koji percipiramo svet, ali su izmenili i način poslovanja. Do svih nas stiže mnogo vesti i nformacija na dnevnom nivou, a za mali biznis je krucijalno da se odmah u startu poveže sa svim zaposlenima i klijentima radi brže i lakše razmene informacija.

  Mala i srednja preduzeća, iz godine u godinu, postaju sve važniji segment privrede u Srbiji, što se ogleda u podršci i izdvajanjima sredstava za razvoj ovog sektora. Više takvih preduzeća koje zapošljavaju određeni broj ljudi mogu biti nosioci razvoja lokalne zajednice, a potom i šireg ekonomskog razvoja, što je jasan znak da preduzetnicima treba omogućiti olakšice za ulazak na tržište.

  Izazovi sa kojima se preduzetnici susreću su brojni – početni kapital, izrada biznis plana i drugih strategija, kao i izbor saradnika. Sve to iziskuje donošenje važnih odluka, često u kratkom vremenskom roku. Iz tog razloga prioritet svakom preduzetniku jeste brza, kvalitetna komunikacija sa partnerima i klijentima, i to ne samo u granicama Srbije.
  Kompanija Vip mobile, kao i uvek, pažljivo sluša želje i potrebe svojih vernih korisnika i potrošača. Kako bi se što brže i uspešnije sklapali poslovni dogovori, isporučili potrebni materijali, kreirani su novi paketi koji će vam i te kako olakšati i komunikaciju i poslovanje.

  Imajući sve te neophodnisti u vidu, kompanija Vip mobile je početkom godine predstavila NEObiz tarife, u čijim paketima su sadržane nove pogodnosti za mala i srednja preduzeća. Osim što sva četiri tarifna nivoa uključuju neograničen broj minuta i SMS poruka ka svim domaćim mrežama, u ponudu su uključeni i roming minuti za sedam zemalja u kojima posluje A1 Telekom Austrija Grupa.

  To znači da će preduzetnici znatno povoljnije komunicirati sa saradnicima i klijentima u Austriji, Bugarskoj, Hrvatskoj, Belorusiji, Sloveniji, Makedoniji i Lihtenštajnu. Na primer, u NEObiz 5 paketu nalaze se neograničeni minuti i SMS poruke u domaćem saobraćaju, 5 GB interneta i 150 roming minuta za navedene države, za mesečnu pretplatu od 1799 dinara. Takođe, ukoliko se korisnik nalazi u Austriji, roming minuti iz tarife mu važe ka bilo kojoj navedenoj zemlji u okviru A1 Grupe uključujući i Srbiju. Kako su sve stavke u komunikaciji obuhvaćene, korisnici će imati potpunu kontrolu nad troškovima, što je posebno važno kada se nađu na poslovnom putu u inostranstvu.

  Prve tarife sa roming minutima za biznis korisnike su još jedan iskorak kompanije Vip mobile na tržištu nakon predstavljanja NEO tarifa u junu prošle godine, koje je izabralo više od 300.000 privatnih korisnika. NEObiz je nadogradnja te ponude za biznis sektor, jer iz kompanije poručuju da žele da neguju partnerski odnos sa korisnicima i daju im podstrek da uspešno posluju.

  Komunikacija ne poznaje granice! Izaberite Vip NEObiz paket i zaplovite vodama uspešnog poslovanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
  Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE