Prijavite se na naš newsletter "PREGLED DANA"

Kako opstati na ovom tržištu i postojati 133 godine?

Njihova priča počinje davne 1886. godine i traje kroz vekove zahvaljujući glavnoj inspiraciji – ljubavi prema nakitu i želji da usreće ljude. Znanje, umeće i težnja ka majstorstvu ručne izrade prenosile su se kroz pet generacija, sa kolena na koleno. Svaka generacija je nasledila iskustvo, koje je kasnije obogatila duhom svog vremena. Tako se kroz vreme stvarao brend “Stefanović 1886”.

Talenat, ambicija i kreativnost ih dovode, osamedesetih godina prošlog veka, do statusa najpoznatije i najopremljenije beogradske i jugoslovenske zlatare, poštovane i od svetskih juvelirskih kuća.

Praćenje aktuelnih modnih trendova, tehnoloških dostignuća, kao i vrhunski tim dizajnera i celog tima Zlatare Stefanović 1886 je ono što ih čini posebnim i poznatim.

Trendovi se menjaju, ali postoje komadi nakita koji ostaju uvek aktuelni, ne samo u ove 133 godine koliko se bave ovim poslom, već i vekovima unazad. To možete videti po kolekcijama nakita koje se nalaze u najpoznatijim muzejima u svetu i koje bismo i danas rado nosili. Jedan od primera je verenički prsten sa jednim dijamantom koji kao takav postoji još od petnaestog veka.

U današnje vreme sve više ima “izazovnih” poslova u vidu ograničenih budžeta a (pre)velikih želja. Izrađivali su nakite za mnoge, više ili manje, poznate ličnosti i važne prilike. Za njih je svaki klijent najvažniji. Ono što nih naročito raduje jeste to što imaju vernu klijentelu, čak generacijama, koji ih doživljavaju kao prijatelje i komšije.

Privilegija je baviti se njihovim poslom, jer njihovi klijenti dolaze uvek lepim povodom, sa željom da usreće sebe ili nekog drugog.

Srećni su, jer su na taj način deo svih slavlja, a ponosni kada upravo ti komadi nakita postanu deo porodičnog nasleđa.

Izbori i mogućnosti su mnogobrojne, te su napravili nekoliko kolekcija nakita – za različite stilove, afinitete, starosne grupe, budžete, ukuse.

Tu su elegantni i svedeni komadi, klasični, originalni i upečatljivi komadi, ali i oni najekskluzivniji, sa brilijantima i drugim prirodnim kamenjem.

Naročito ih raduje, a toga je u poslednje vreme sve više, kada neko dođe sa željom da naprave jedinstven, personalizovani komad nakita, sa posebnim značenjem.

Njihov najprepoznatljiviji proizvod koji se poklanja u svim prilikama (od rođenja, krštenja, polaska u školu, Dana zaljubljenih i Dana žena, venčanja, godišnjica, diplomiranja, odlaska u penziju) jeste BLISTER dijamant.

Blister je dijamant u zapečaćenom, sertifikovanom i luksuznom pakovanju koji se može personalizovati jer sadrži pločicu na kojoj se gravira posveta. Brilijant možete ugraditi  u komad nakita koji već imate ili napraviti novi, po sopstvenoj zamisli i ukusu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

What's your reaction?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

developed by Premium Factory. | powered by Premium Hosting
Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

MAGAZINE ONLINE